![]() |
![]() |
|
Grafički softver i radovi Programi za pregled slika, programi za obradu vektorskih i rasterskih slika, programi za projektovanje, modelovanje i rendering, konvertori; takođe i primeri fotografija i radova |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 10.2.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav
Dešava se nešto čudno.Od pre neki dan nemogu da iz corel Draw x5 exportujem u jpg format?Jednostavno corel malo razmišlja i ugasi se.U druge formate skoro sve hoće da exportuje.Prvo sam uradio sistem restor na prethodni dan i ništa sve je isto.Zatim sam uradio restor na tri dana ranije i opet ništa.Onda sam sa ccleaner obrisao corel i ponovo instalirao i opet ništa.Sve radi savršeno jedino sa jpg formatom ni corelDraw ni corel photo paint neće jednostavno se isključe programi.Zatim sam ac dc deinstalirao pa opet instalirao i ništa.Ono našta ja sumljam je sledeće instalirao sam protel sa lošim serijalom pa sam skinu drugi .Onda sam već instalirani protel deinstalirao i pred kraj deinstalacije postavljeno mi je pitanje dali hoću sve da izbrišem jer mmožda može da se dogodi da neka aplikacije u buduće neće raditi kod sistema 32 otprilike tako.Posle toga sam normalno instalira novi protel i sve radi e nakon toga nastaju problemi sa corelom. Dali ima neki predlog sem preinstalacije xp - a koji koristm. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Extremno cudan problem sa RapidShare-om | MarkoT | Internet tehnologije | 8 | 2.4.2010 18:20 |
Problem sa zvukom - da li je do hardware-a ili nesto drugo? | FiresnakE | Kvarovi | 6 | 5.3.2010 12:08 |
Problem sa adapterom i baterijom DELL Ispiron 1300 | maximusbrut | Kvarovi | 0 | 12.11.2009 11:15 |
Problem sa Adobe Flash performansama na Windows Vista x64 Home Premium OS-u | VladimirBalt | Kvarovi | 0 | 23.8.2009 0:29 |
Veliki problem sa RAM memorijom | leka | Kvarovi | 10 | 27.7.2006 10:17 |