![]() |
![]() |
![]() |
#1 | ||||||
Deo inventara foruma
|
![]()
Vidim nema teme pa rekoh da otvorim, inace igra izasla danas preko steama
Genre: Of orcs And Men Genre: Action, RPG Developer: Cyanide Studio - Spiders Studios Publisher: Focus Home Interactive Release Dare: 11 October 2012 Oficijalni sajt:http://www.oforcsandmen.com/ "Of Orcs and Men first puts you into the role of an elite Orc soldier from the legendary legion of Bloodjaws, a league of warriors deeply involved in the war opposing the Orcs and Goblins on one side to their persecutors, Humankind. As a veteran warrior who has seen the most brutal of battles, you are appointed by the Orc commander to complete a mission that could change the course of the war: kill the one man responsible for all of this bloodshed, the one who has, for years, exhorted the human masses to loathe and fight the green-skinned people: the Emperor himself". Inace igru je napravio kao sto rekoh Cyanide studios koji su uradili prosle godine Game of thrones da je sistem borbe jako slican toj igri , odaberete napade i stavite u queue. Cini mi se da i DA:O i Kotor I i II imaju takav sistem borbe.
Poslednja ispravka: DeCoy (11.10.2012 u 22:51) Razlog: jesi mog`o veće slike da nađeš? |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.942
Zahvaljeno 2.139 puta na 1.190 poruka
|
![]()
Valja li ovo? Jel probao neko?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.168 puta na 1.335 poruka
|
![]()
Jos se nije pojavio patch...a po ocenama ljudi kazu da je promasaj (ne cudi ipak je to Cyanide) no mene i dalje zanima ali kazem jos nema patch-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne znam ali kazu da nije losa igra, evo jedan review
http://www.gameranx.com/features/id/...-orcs-and-men/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Veteran
Član od: 20.2.2012.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 109 puta na 85 poruka
|
![]() Citat:
Imas mnogo bolji review u komentaru ispod(na istom linku). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Verovatno mu platili da ih nahvali, verujem da igra nije nista posebno ali mi se igra neki rpg
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 16.3.2012.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 74 puta na 41 poruka
|
![]()
GoT nije bio tako loš rpg, odnosno makar je bio rpg. a niske ocene je pokupio pre svega zbog grafike i što nije imao plaćene recenzije.
ako su ovde ispravili najbitnije greške (bolje balansirali borbu) možda bude i dobra igra na kraju... ipak jedno je sigurno - u pitanju je srednji budžet, pa ko očekuje širinu skajrima i dubinu bw igara ovde je sigurno nema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Veteran
Član od: 20.2.2012.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 109 puta na 85 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
Sada sam završio igru i mogu reći da je priča zarazna, ali da mi jako smetaju komande i premali broj poteza (koje izvodi drugi heroj kada ga vodi kompjuter jer samo spamuje isti potez iz grane koja je trenutno ostal aktivna) kao i oružja i oklopa. Druga "sitnica" koja mi se isto ne dopada jeste da ubijeni NPS ne ostavljaju novac ili oremu, već dolaziš do nje u sanducima ili vrećam konje svetle da privuku pažnju. Takođe ne trgiješ novcem već imaš tkz " Trade Points" koji ti služe za kupovinu/upgrade oružja i opreme. Najbolje oružje našao sam za oba lika negde pri sredini igre, tako da je ono kasnije bilo, bar meni, bezvredno jer je imalo manji DMG alili je pružalo veći DEF.
Što se još man tiče smetaju mi mape koje su poput hodnika, i makoliko se trudili jednostavno se nećete izgubiti na njima. Igra možda što se mehanike i dizajna tiče i možda previše podseća na Dragon Age II. Zbog psovki igra je predviđena za stariji uzrast. Naročito mi je simpatičan goblin Styx zbog komentara koje daje u raznim situacijama. Priča ima lep obrt, ali da ne otkrivam previše probajte. Meni je iskreno malo i prijala promena da umesto čoveka ili čega već vodim "dobre" Orke protiv zlih ljudi. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|