![]() |
![]() |
|
Internet tehnologije Komunikatori, pretraživači, servisi i protokoli... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Postovanje,
Hteo bih da narucim par prozivoda iz Amerike ali preko domacih posrednickih sajtova, pa sam malo istrazivao preko Google-a i prvo sto mi je izbacio je sajt "Americki Postar". U principu neki nasi ljudi u Americi u saradnji sa tamosnjim magacinima skupe narucenu robu od raznih nasih ljudi iz Srbije i salju ne znam kakvom nekom njihovom metodom jeftino u Srbiju u postu, gde mi preuzmemo robu. Na sajtu pise da salju utorkom. E sad, moja dilema je sto je ovo veoma rizicno, jer ti narucujes robu sa svojom karticom i podacima u neki njihov magacin i postoji mogucnost da te jednostavno prevare i ne posalju ti robu, nego je zadrze za sebe. Pregledao sam njihovu FB stranicu i nema nikakvaih komentara i zadnji post(ovi) su uz 2019 godine. Ima li neko iskustva sa ovakvim sajtovima, vredi li rizikovati, makar probno sa 5-10 dolara za pocetak, pa videti kako ce se sve odviti? I imate li vi neku preporuku, kako odraditi transfer iz Amerike i preko kojeg sajta/posrednika? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
https://planetexpress.com/postage-calculator/
Oni prime za tebe, proslede ti paket i naplate uslugu, cena postarine zavisi od dimezija i tezine paketa, i naravno da li saljes kao obicni mali paket bez pracenja sto je najjeftinije, ali posto nema pracenja paket moze i da se zaturi, ili nekoliko skupljih opcija koje podrazumevaju pracenje, ili cak usluge DHL-a i slicnih gde paket stize za par dana. Naravno ocekuje te carina i PDV, tako da se cela stvar isplati samo za nesto sto je bas retko ili mnogostruko jeftinije nego ovde. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kupovina nove konfiguracije | Radojevicuros22 | ŠDK - Konfiguracije | 24 | 31.3.2016 20:59 |
Kupovina telefona u Americi (Florida)? | jmatija98 | Aparati i oprema | 7 | 25.3.2015 13:20 |
Kupovina video nadzora u americi | Isko | ŠDK - Foto i audio/video | 0 | 7.7.2012 11:06 |
Maxi kupovina - Android aplikacija | cubrovic | Programi za mobilne telefone | 4 | 1.2.2012 16:17 |