![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 11.2.2009.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
Pokusao sam sve sto mi je palo na pamet.
Na prenosnom WD-u imam folder sa div-x filmovima koji jednostavno ne mogu da izbrisem. Vuce se odavno ali nisam prikljucivao taj hard dugo vremena i danas sam uzeo da bekapujem sve sto smatram vrednim sa kompa posto stari bekap vise nema svrhu (ima preko godine, ako ne i dve). I kada sam sve odradio, kao za inat reko da obrisem folder pod imenom Movies [DivX-Others] (sada se vidi kao M na slici). I ne mogu i ne mogu, i... probao sam sve cega sam se setio. Od preimenovanja, preko Total Comandera, Unlokera, Safe moda, Hirens Diska (iz Mini XP-a), preko pravljenja Bat fajla za brisanje, Run/Cmd komande... i jos po nesto ali jednostavno nece. Ono sto znam da bi ga ocistilo 100% jeste format particije ali ne mogu to da uradim posto su mi filmovi pomesani na dva harda i ne znam koji su dupli, a koji ne (ima ih preko stotinu). Tako da ta opcija za sad nije u opticaju. Hvala u napred, uz izvinjenje ako nisam pogodio tacno mesto gde da postavim pitanje. Edit: Poruke koja izlazi je slika 1. Unutra su dva foldera od filmova koji prave problem, kada pokusam zasebno da ih izbrisem izlazi ista poruka kao i za glavni folder, a kad sam pokusao da ih preimenujem izlazi poruka sa slike 2: Poslednja ispravka: salesam (28.12.2011 u 20:58) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
pa mozda bi ovako mogao da resis problem duplih filmova brate pronasao sam ovaj program sto pronalazi duple fajlove vidi http://www.easyduplicatefinder.com/ nadam se da ce ti nesto pomoci. a inace ona greska sto ti je izlazila pise da folderu nemoze da se uradi rename zato sto je neki fajl ili ceo folder u kompletno ostecen i necitljiv.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 11.7.2006.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno 56 puta na 53 poruka
|
![]()
neznam jesi li probao sa hirens-om, ali iz dosa, komandom rmdir ili rd...
komanda ide ovako: rmdir /s imefoldera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Hvala na odgovoru Sale ali meni nisu problem dupli filmovi, namerno sam ih bekapovao, nego oni sto su samo na prenosivom hardu jer u nekom momentu nisam imao vise mesta na internom WD-u. A bas da idem film po film, nekako mi se ne da, cak i da se nakanim, ne znaci da ne bi doslo do greske, da nesto preskocim ili ne vidim. Tako da to za sad necu raditi (formatirati K particiju) ali bi voleo da nadjem neko resenje za brisanje ona dva sugava i dosadna foldera.
Ice, koristio sam i Hirens kao sto pise gore, digao sam mini XP, pa isao iz Safe moda, preko Cmd komande, cak i preko PerfectDiska - sto sam malopre zaboravio da pomenem - koji ima fantasticnu opciju u sebi i cesto je zavrsavao stvar ali sad ni da pisne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 19.10.2011.
Zahvalnice: 107
Zahvaljeno 245 puta na 227 poruka
|
![]()
trebalo bi da uradis:
chkdsk K: /F i uvek koristi 'safe removal' |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
digni neki live Linux pa iz njega obriši, nema da ne može...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Na to sam zaboravio, nije mi palo na pamet jer disk gotovo nije ni koriscen. Sve particije je odradio osim te poslednje K. Nju ne moze da zavrsi, odradi drugu fazu ali trecu ni ne pocne.
Sta dalje? Poslednja ispravka: salesam (29.12.2011 u 14:55) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Sad sam odradio K sa komandom F dodatom i izbrisao je ta dva filma.
Extra. Nema bad sektora. Hvala brate. Poslednja ispravka: salesam (30.12.2011 u 0:57) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Želim da napravim web sajt. Imam ideju, treba mi pomoć | Ironic | Web razvoj | 4 | 5.4.2012 15:34 |
Koje sve programe za zaštitu imate instalirane | captain326 | otpaTci | 42 | 28.3.2011 20:52 |
Ima li neko ideju | Notorious B.I.G | 2D radovi | 7 | 6.12.2007 20:16 |
Ocu da poludim .... molim vas pomagajte :D | EreTroN | Kvarovi | 6 | 26.12.2005 16:53 |