![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 24.8.2009.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Najme nedavno sam kupio gore pomenuti laptop,instalirao sve drajvere,sve radi odlicno,sem bluetootha. Siguran sam da ima bluetooth
![]() Pokusao sam onda disable,pa enable i kad se ukljuci izgleda par sekundi kao da je sve u redu,ali onda se ponovo pojavi onaj mali zuti trougao. A na device status pise: "Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)" Prosaltao sam gomilu foruma,ali nigde nije bilo odgovora na moj problem,pa se nadam da ce mi neko pomoci. Hvala unapred... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.643
Zahvaljeno 2.330 puta na 1.529 poruka
|
![]()
A imaš li mogućnost da instaliraš preko device managera, ali odabereš da ćeš manuelno instalirati drajvere i samo ga "povučeš" (tj. browse for file, pa pronađeš) iz tih instalacionih fajlova koje si skinuo? Meni je to često rešavalo problem, uglavnom za GPU drajvere...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 24.8.2009.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Probao sam i tako,tj. imam samo opciju 'update driver software",i to kad kliknem izbaci mi da je drajver "up to date",znaci drajver je dobar. Probao sam da nadjem u BIOS-u,ako mora odatle da se ukljuci mada nisam nasao za bluetooth. Ako ne uspem to da resim,oticicu do prodavnice da vidim,ali necu da se izblamiram ako je neka glupost koju sam propustio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 15.9.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ja imam isti probelm molim ako iko zna da mi pomogde kako da rešim ovo čudo, namučih se ali ne ide.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 13.9.2008.
Zahvalnice: 19
Zahvaljeno 13 puta na 12 poruka
|
![]()
Mene takođe muči ovaj problem.Sve drajvere sam našao na Dellovom sajtu, ali nijedan drajver za bluetooth neće da "natera" laptop da bluetooth radi.Sve sam probao i preko device managera i ništa, samo pokazuje da je instalirana aktuelna verzija drajvera, ali bluetooth neće da radi.
Ako je neko sa ovim problemom našao rešenje, molio bih da podeli rešenje sa članovima foruma koji imaju isti problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
problemi sa Dell inspiron N5110 | entonihopkins | Prenosni računari | 5 | 18.9.2011 2:47 |
Dell N5010 i3 <<< Dell N5110 i7 | Pimpdude | ŠDK - Prenosni računari | 2 | 3.8.2011 20:00 |
Acer Vs Dell | Nikola Milosevic | ŠDK - Prenosni računari | 14 | 25.1.2008 19:19 |
imam problem s bluetooth LG M 4410 | emily | Aparati i oprema | 0 | 21.11.2006 16:53 |
Problem sa Bluetooth USB Dongle | Akumu | Kvarovi | 3 | 22.8.2006 23:24 |