![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Ovako, ovo mi je stari komp. Imam zarku zelju da ga ponovo pustim u pogon ali tu ima jedna zackoljica. Pre mozda pola godine mi je pregorelo napajanje i stara ploca sa njim, nabavio sam adekvatne komponente (napajanje i plocu) ali tu ima par problema.
1. Kada mi je u HDD prikacen kabl za napajanje i prenos podataka on se ne pali, ali kada skinem kabl za prenos podataka on se pali. 2. Ponasa se kao da nisam ukljucio monitor za grafiku (ispravna je 100%) Molim za pomoc, frustracija je na nivou koji mogu jos da odrzavam ali ne jos zadugo. Hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.183
Zahvaljeno 1.323 puta na 1.095 poruka
|
![]()
PRobaj sa drugom SATA/PATA utičnicom ili kupi novi kabl za preos podataka pa probaj opet.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
HDD je proradio od kako sam zamenio napajanje, ali sada nastaje nov problem.
Problem je u tome sto se sve upali (sem grafike (ne daje sliku)), stalno se gasi i pali sam u razmaku od 5/6/7 sekundi. Sta je sad? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
I ipak je proradio.
Lock na temu |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koliko struje treba vašem ljubimcu | dkdnt | ŠDK - Ostale komponente | 34 | 13.9.2009 13:18 |
XP SP 2 i bolesna slova nakon nestanka struje | Jenkiduduldu | Operativni sistemi | 4 | 5.2.2009 21:32 |
Potrošnja struje antene za bežični internet | Mean_Machine | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 27 | 5.8.2008 18:35 |
Nestanci struje i hard disk | Kum22 | Nosači podataka | 15 | 25.12.2007 19:53 |
Laptop + nema struje? | ixnay | Prenosni računari | 10 | 7.7.2006 10:03 |