![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 26.6.2011.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Telefon je normalno radio,i odjednom je ekran prestao da reaguje na dodir. Upali se ekran,cuje se zvuk pri paljenju,dugmici dole i sa strane za kameru i zakljucavanje rade,ali ekran nista ne reaguja na dodir. Uspela sam par puta pri jacem stisku u pocetku da udjem u meni i to je sve. Da naglasim nije mi padao,niti sam ga pokvasila ili nesto slicno...pa me je zato zbunilo sta mu je odjednom...
Kakav kvar bi mogao da bude,i koliko bi mogla popravka da kosta? Planiram da ga prodam,pa ako moze da se poravi a da nije skupo...Ako je neki veci kvar u pitanju da se ne bakcem. Ako neko zna kako bih mogla da obrisem sve iz telefon,jer imam dosta poruka i stvari koje nisu za svacije oci,pa zbog toga jos nisam odnela u servis. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 16.6.2008.
Zahvalnice: 619
Zahvaljeno 875 puta na 758 poruka
|
![]()
Prikaci ga na komp, pa obrisi sve preko kompa, onda nosi u servis.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku toxic na korisnoj poruci: | ||
titjat (27.6.2011) |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Ali nemam usb kabal za njega...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.9.2009.
Zahvalnice: 1.590
Zahvaljeno 1.080 puta na 773 poruka
|
![]()
Ne znam koliko taj polovan telefon vredi ali ako je otisao displej mozda se i ne isplati icmati oko svega toga.
Probaj da pozajmis od nekog usb kabl, prebacis na komp sva ta zezanja i onda sa kompa obrises to u telefonu, pod uslovom da uspes da povezes uopste. Pa tek onda u servis. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku HSVstoned na korisnoj poruci: | ||
titjat (27.6.2011) |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Ok. Hvala vam,probacu tako. Ma ne vredi taj fon mnogo,ako nije neki sitniji kvar ne isplati se da se popravlja. Stavicu ga na limundo kao neispravan pa kome treba za delove. Samo da pobrisem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mozda i dodje sebi taj telefon, neka zatupljivanje se desilo i mom ortaku ali nije imao problem sa ekranom, telefon nije hteo da se upali.
Inace je mnogo za'ebano imati svasta u memoriji telefona ili na kartici, izgubis/ukradu ti/odneses u servis i svaki mentol moze da zaviri u tvoj zivot. ![]() Ja sam 2 telefona izgubio sa karticama punim fotografija sa egzita itd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Znam,ali sad je kasno.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
Član od: 16.2.2010.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 354 puta na 278 poruka
|
![]()
hm,jaci pritisak.ekran ovog telefona je kapacitivni tako da ako je reagovao na na jaci pritisak moze biti da se nesto "otkacilo" u telefonu i ne reaguje na dodir...zamena ekrana cenim da je 20ak evra za ovaj model
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Poruke su najmanji problem
![]() Ali sam posle kradje nekog Samsunga pre 4 god naucio lekciju pa sve prebacim na komp i na mem. kartici ostanu pored muzike, videa itd slike prirode, zivotinja, grada i slicno.. kao monah da je nosio telefon ![]() Pre 2 nedelje sam izgubio wave i jbe mi se za sve ostalo ali sam ostao bez imenika u kome sam imao brojeve od 2000. god ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
|
![]()
Najbolja varijanta je da probam da pobrisem,i ako nadjem u Vs nekog servisera da neko poznaje samo da pogleda. Polovan da je lepo ocuvan oko 40e realno moze da se dobije.
Ovde u ns bi me odrali za popravku garant sta god da je,ne daj Boze da moras na servis da odneses kakva sve iskustva su imali moji prijatelji od izmisljanja kvarova da bi vise napaltili,do menjanja telefona...A nikoga ko se time bavi ne poznajem. Deset e mogu za pokvaren da izvucem mozda,tako sam videla da dobijaju na limundu. Taman jos malo novca za skupljanje za wave ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Starosedelac
Član od: 16.2.2010.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 354 puta na 278 poruka
|
![]()
izgleda da sam poceo da se drogiram :/
nije mi dobro od spremanja prijemnog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Izgleda da je to sa nereagovanjem displeja cest problem kod ovog Samsung telefona. Ako te ne mrzi kucaj ''samsung 5230 display problem
![]() talenat, znam kako moze da bude, ja sam prijemni spremao poslednjih 7 dana 3 knjige i nisam znao kako se zovem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
|
![]()
Jooooj to prebacivanje na komp je smoooooor
![]() ![]() Doduse nisam o tome ni razmisljala sta ako mi se pokvari,izgubim,ukradu... Jesam imala "bliski" susret sa dzeparosem ispred gradskog,ali toliko volim svoje telefone da je malo falilo da mu polomim ruku kad mi je zavukao u dzep. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Član
|
![]()
Kucala sam to odavno,dosta imaju sa tim probleme zbog toga sam ja i skepticna prema samsung telefonima.
![]() Prijemni...a joj meni je prosao ispitni rok,ali vec strebanje za sledeci mora da pocne,a glava mi se nije ni od prethodnog odmorila. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Svaki proizvodjac ima lose modele ili lose serije nekih modela. Secam se samo koliko je Nokia uopste bila izvikana kod nas a komsija koji drzi servis ih se napopravljao na tone
![]() ![]() Imao je Samsung jos losih serija i modela [e250 npr se skoro svima pokvario] ali bar sto se tice Wave-a ne moras da se cimas- dokazano kvalitetan i pouzdan telefon, jedini malo ''cesci'' kvar je crkavanje zvucnika a to se desavalo na prvim serijama telefona i to je sitnica, 10e mozda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Član
|
![]()
Xaxa ja sam bas i taj imala ali mi nije crkao i super je radio,dok se svima redom kvario. Te im ode flet,te zvucnik... Ja sam ga par godina bas koristila,i lepo je sluzio. Bas sam odusevljena komentarima za wave,jedino mi i znace misljenja onih koji su ga imali ili imaju.
![]() E sta mislis o nokia c3-01,trazim misljenja po netu jer se cimerki svidja pa da je posavetujem jer se ona ne razume ni ovoliko malo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Član
|
![]()
Nasla sam usb za koji sam bila sigurna da odavno ne radi,nakacila na komp telefon a nemam samsung pc suit instaliran,i ladno ekran raaaaaadiiiiiiiiiii
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Ma kakva Nokia c3-01, nokia je skrenula odavno.. ajde sto su usporili sa razvojem nego jos nabijaju cene kao da konkurencija ne postoji ![]() c3 [onu ''fat'' verziju sa qwerty tastaturom] ima drugarica, u telenoru za 1 din, smesan telefon a ni ovaj c3-01 nije odmakao mnogo.. smesan u smislu koliko kosta u slobodnoj prodaji. neka kaze budzet i dobice najbolju preporuku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa Samsungom galaxy3 | black_xs | Programi za mobilne telefone | 3 | 6.4.2011 19:42 |
Extremno cudan problem sa RapidShare-om | MarkoT | Internet tehnologije | 8 | 2.4.2010 18:20 |
Problem sa Samsungom d600 | vranjanac | Aparati i oprema | 10 | 19.10.2009 0:13 |
Problem sa Adobe Flash performansama na Windows Vista x64 Home Premium OS-u | VladimirBalt | Kvarovi | 0 | 23.8.2009 0:29 |
Problem sa Samsungom 2232BW | Vedas | Grafika | 5 | 27.5.2008 22:30 |