![]() |
![]() |
|
Male igre Igre sa Interneta, Flash, online, igre „za kancelariju” i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 5.7.2008.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 5 puta na 3 poruka
|
![]()
Vidim da je lepa tema, pa reko da i ja postavim moje favorite
![]() 1.Bud Redhead Igra koju je radio bracni par iz Hrvatske, Bojan i Irena Urosevic. Klasicna 2D platforma bas kakvu volim. Fizika ce mozda biti teza ako prvi put igrate u smislu da morate precizno da skacete na protivnike kako bi ste ih ubili, ali vremenom se naviknete. Presao sam je barem 10 puta. Ko voli 2D platforme, ovo je must have !!! http://www.youtube.com/watch?v=kycMr...eature=related 2.Alonix Klasicna arkada u kojoj imate vise modula da birate. U sustini svodi se na to da kupite dijamante i izbegavate neprijatelje. Youtube govori vise od 1000 reci ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-A_0XmynAtA 3.Balance Stara igra sa amige. Vi ste kugla koja u zavisnosti od prepreka moze biti drvena, kamena i papirna i trebate da dodjete do cilja usput resavajuci prepreke . Pored logike, potrebno je strpljenje i vestina. http://www.youtube.com/watch?v=FO1ho1R18P8 To je to za sad, mrzi me da nabrajam dalje. Ako nekog zanimaju dobre stare igre, neka napise pa cu mu preporuciti sta da igra...pozzz Poslednja ispravka: citizenx (16.9.2011 u 22:18) Razlog: nije bilo youtube linkova |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku citizenx na korisnoj poruci: | ||
CTOJAH (16.9.2011) |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 23.2.2006.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 12 puta na 12 poruka
|
![]()
Ja volim te 2D platforme vise od svega, pa ako neko zna neku dobru, neka preporuci
![]() Ja mogu da preporucim Supercow, odlicna 2D platforma, super grafika, dobra zabava, jedina zamerka je mozda sto je previse lagana |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]()
donkey kong country sa snes emulatorom.. najbolja 2d igra koju sam ikada pikao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Starosedelac
Član od: 14.5.2008.
Zahvalnice: 897
Zahvaljeno 560 puta na 421 poruka
|
![]()
@carloss
Citat:
- Wario Land: The Shake Dimension! - New Super Mario Bros. Wii - Kirby's Epic Yarn ... u istom rangu, ni po cemu ne zaostaju, plus rade savrseno u Delfinu ! A kad smo kod PC-ja, ako slucajno nisi odigrao Jazz Jack Rabbit 2 - da si odma to uradio ![]() P.S. Posto volis platformske igre, poteraj preko emulatora SNES, MegaDrive, PCEngine i GameBoy Advance - imas mali milion igara tog zanra - svi ovi emulatori su Plug & Go ! Poslednja ispravka: CTOJAH (7.10.2011 u 21:16) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku CTOJAH na korisnoj poruci: | ||
polarnimeda (8.10.2011) |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Jazz Jack Rabbit 2 sam odigrao davno jos, naravno
![]() Ove igre sto ste vi naveli su sve preko 4 GB, te emulatore nisam koristio nikad, je l' to sigurno radi na PC-ju, i da li je grafika losija, ili je nesto drugo oskrnavljeno u igri (brzina i slicno)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
donkey kong country je 3 mb.. nista nije oskrnavljeno, ista je brzina igre apsolutno... ni jedan graficki bag.. sve isto kao da igras na super nintendu (jedino sto mozes da snimis kad pozelis, iako nije fora
![]() ![]() mada... ni ove navedene ostale igre nisu nista vece... mora da si mislio na mb. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nije nego je on mislio na WII igre koje su preko 4gb.
Nije nista oskrnavljeno, cak ako imas dovoljno jak komp i full hd monitor moze da izgleda mnoooogo bolje nego na samoj konzoli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Da, na WII igre sam mislio, mada iskopao sam ovaj stari donkey kong od 3 MB, nije lose da se podsetim, igrao sam to nekad davno. Super je igrica, radi sve perfektno, doduse danas malo retro grafika, probacu ove WII igre, tu mi deluje da su graficki mnogo lepse, Donkey Kong je 4,4 GB.
Hvala vam na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
aj pa bas javi kako je proslo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E dragi polarnimedo, nove verzije emulatora izlaze na svakih pola sata
![]() Sigurno je to reseno dosad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Midi-Tower vs Full Tower kućišta | Gwynbleidd | ŠDK - Osnovne komponente | 11 | 21.10.2010 16:12 |
CoolerMaster CM690 ili Thermaltake Armor Mid Tower? | aco95 | ŠDK - Ostale komponente | 1 | 29.9.2009 20:11 |
Drawn: The Painted Tower | hacker_aca | Male igre | 0 | 12.9.2009 23:46 |
RPG Flash Tower Defense Game | Oggy | Male igre | 12 | 15.3.2008 18:16 |
Tower Defence Igre kao Warcraft TD mape | darko90 | O igrama uopšte | 0 | 20.1.2008 2:08 |