![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 26.6.2010.
Zahvalnice: 104
Zahvaljeno 86 puta na 44 poruka
|
![]()
Pozdrav svima.
Citao sam dosta tema, ali nisam nasao odgovor na problem koji pocinje da me izludjuje. Nadam se da ce mi neko pomoci. Nema sanse da podesim GPRS. Dugo ga nisam koristio, promenio karticu vise puta itd. Sad kad mi ponovo treba nastao je problem. Obrisao sam sve prethodne profile(i O2 profile, mozda nisam trebao njih). Dobio poruku sa podesavanjima od MTS-a, ali mi se javlja problem Connection Failed. Check network coverage or data and Internet settings. Sve sam pokusao(3 puta brisao i instalirao nova podesavanja), ali nece da radi. Zna li neko resenje za ovaj problem? Najbolje bi bilo ako neko ima k750i da napise svoja podesavanja pa da manuelno sredim. Hvala unapred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Na sajtu operatera imas kako manuelno podesiti konekciju.
vrati tel na fabricka podesavanja pa probaj onda. Kod nokia i samsung modela sedesava da nece da prihvati parametre zbog brendiranoga softvera, mada mislim da kod SE to nije slucaj, narocito ako ti je prije radilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Meni se par puta dešavalo da tel. jednostavno neće da uspostavi konekciju preko GPRS.I onda posle nekog vremena proradi samo od sebe
![]() Zvuči blesavo ali tako je. To mi se dešavalo sa T303 i sa Z600.Prvi sam u međuvremenu prodao a Z600 već par meseci radi iako jesenas uopšte nije hteo na GPRS.Ista priča "Conection failed ... " i mt:s . Po meni,neki gremlin definitivno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Potrebna mi pomoc! | Snakebite | 2D radovi | 4 | 30.4.2009 1:08 |
Ne mogu Windows da instaliram !!! HITNA POMOC POTREBNA !!! | lanscapex | Kvarovi | 4 | 9.2.2009 17:35 |
Excel - potrebna pomoc | vuka13mv | Aplikativni softver | 8 | 14.5.2008 17:02 |
potrebna vrlo mala pomoc oko jedne rijeci :) (SHADER CLOCK) | krompirko | Overklok | 6 | 15.11.2007 19:24 |
Potrebna mi je pomoc | SlobodanZizovic | Šta da kupim? | 1 | 19.2.2007 4:26 |