![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 16.10.2009.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ne znam kako,ali treba da podesim konekciju za ADSL medjutim,ulaskom u Network connections tamo nema nikakve vec napravljene konekcije.Sjecam se da je tu uvijek bila bar neka default.
Kada ja izaberem "create new connection" izaberem odgovarajuce opcije,kaze mi da vec kao postoji takonekcija ili tako nesto,iako je nigdje nema...Sve se to desava na tek instaliranom XP-u. Onda pogledam da li su instalirani svi oni Windows servisi i vidim da "Network services" jesu,ali svaka od instaliranih stavki tezi 0 MB osim poslednje koja je kao 0,2 MB.Ima li uopste to ikakve veze i da li b samom instalacijom Windowsa sve oko ovih konekcija vec trebalo da funkcionise? Ako na ovom instalacionom disku ne postoji to za "Network services" gdje da ga nadjem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.183
Zahvaljeno 1.323 puta na 1.095 poruka
|
![]()
Ako si povezao kompjuter sa LAN kablom, provjeri da li je instaliran drajver za mrežnu karticu.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Sass Drake na korisnoj poruci: | ||
Vrisak (12.1.2011) |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 16.10.2009.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Da,to je bilo
![]() Uopste mi nije palo na pamet da driver nije instaliran.Mislio sam da je to vec tu.Zahvaljujem! |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa Internet Connections Share | nmcyber | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 12.8.2010 14:49 |
Problem sa zagrevanjem ATI Radeon HD 4850 512MB DDR3 | bokela | Grafika | 34 | 24.6.2010 12:08 |
Problem sa TASKBAROM | Dapper | Operativni sistemi | 6 | 11.12.2008 17:01 |
Avetinjski direktorijum! (žestok problem sa file systemom) | obZen | Operativni sistemi | 5 | 13.11.2008 14:50 |
Problem sa startovanjem igrica | Chemist | Akcione igre | 6 | 27.1.2008 10:41 |