![]() |
![]() |
|
Programiranje Programski jezici, tehnike, alatke... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 15.6.2009.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
Greirao sam genericku klasu za pristup podacima iz baze koja u jednoj svojoj metodi puni DataVector Table Modela instancama moje klase iterirajuci kroz Recordset.
Taj TableModel zatim prosledjujem JFrame klasi (koristim NetBeans, zato JFrame) i punim tabelu tim TableModelom. Medjutim, ako pogledate sliku, ja, umesto 52 reda u tabeli, imam jedan koji je u stvari verovatno taj vektor u kome se nalaze elementi koji bi trebali da svaki bude poseban red u tabeli. Pokusavao sam razne gimnastike ali mi se nesto ovde ne uklapa. Verovatno negde gresim prilikom punjenja TableModel-a podacima. Jel moze neko oko ovoga da mi pomogne? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Nadam se da će ti ovo pomoći... Neki domaći koji sam ranije radio, ne sećam se šta je tačno u kodu ali valjda ćes iskoristiti nešto...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 26.2.2007.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 59 puta na 37 poruka
|
![]()
Tesko ce ti neko pomoci ako ne okacis kod ili bar deo koji te zeza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 15.6.2009.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
PHP i citanje iz baze | nepoverljiv | Serverske aplikacije i baze podataka | 1 | 1.3.2010 1:46 |
EXCEL povlacenje podataka iz ACCESS baze | bole083 | Aplikativni softver | 5 | 14.8.2009 9:03 |
Java i monitoring MSSQL baze | debelizmaj | Programiranje | 2 | 16.1.2009 21:08 |
Java - čitanje | kizaPr | Programiranje | 10 | 29.7.2008 10:40 |
Kako da importujem/exportujem formu iz Accessove baze podataka preko VB6? | zWest | Programiranje | 0 | 9.7.2008 0:08 |