![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 8.5.2008.
Zahvalnice: 86
Zahvaljeno 96 puta na 61 poruka
|
![]()
Da pojasnim problem.
Imam netbook i kao sto samo ime kaze ,ne moze se instalirati OS preko CD-a vec preko USB-a.Skinuo sam mali programcic koji omogucava boot-ovanje preko USB-a (Novicorp WinToFlash 0.6.0011 beta).Lepo sam formatirao USB i prebacio OS preko tog programa. Prebacio ja na netbook-u da bude 1boot device USB ,regularno ucitao Windows 7 instalaciju,odabrao particiju na koju hocu da instaliram kad ono trazi mi drajvere da instaliram ![]() ![]() ![]() ![]() Dao mi browse particije da odaberem odakle da ucita drajvere ,ja sve zive selektovao redom kad ono ...corak uz recenice -No signed device drivers were found. Make sure that the instation media contains the correct drivers, and then click ok. Help ljudi,moram tati da osposobim netbook kako znam i umem.Treba mu za posao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.174
Zahvaljeno 5.002 puta na 2.915 poruka
|
![]()
Idi u bios (drndaj F2 odmah čim upališ laptop), nađi nešto što se zove IDE/AHCI/štagod mode, i tu bi trebalo da možeš da izabereš između npr SATA i IDE compatibility/emulation. Prebaci na ovo drugo i neće ti tražiti drajvere.
edit: sad sam pogledao, kod mene se ta opcija npr zove "SATA Mode", i mogu da biram između "AHCI" i "IDE" (tebi konkretno treba ovo drugo). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 8.5.2008.
Zahvalnice: 86
Zahvaljeno 96 puta na 61 poruka
|
![]()
Voodoo hvala na brzom odg.Izgleda da sam se ja zeznuo,umesto da odaberem particiju i idem NEXT ja kliknem na opciju Load Drivers !!
Izvinite na nesmotrenosti i brzopletosti ![]() Sto se mene tice mozes da ostavis Topic mozda nekom zatreba a mozes i da brises.Pozz i thnx jos jednom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows 7 (64bit) | oluja | Operativni sistemi | 3347 | 4.6.2020 15:02 |
Umrežavanje Windows 7 sa XP, problem | saxius | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 8 | 3.10.2010 14:43 |
Dosadan problem sa Windows Media Centrom | Dejan Simic | Aplikativni softver | 1 | 1.4.2010 14:39 |
Problem sa ATI Radeon 3650 na Windows 7 | jevic989 | Grafika | 9 | 18.10.2009 1:11 |
Windows neće da se butuje sa CD-a. | PDarko | Operativni sistemi | 12 | 19.6.2007 23:24 |