![]() |
![]() |
|
Zaštita Virusi, anti-virus programi, firewall... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 7.12.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Super Anti Spyware 4.43.1000 - Besplatna Zastita
![]() Super Anti Spyware Professional karakteriše visokonapredna zaštita u realnom vremenu sa ciljem zaštite korisnika od instaliranja i reinstaliranja potencijalnih pretnji dok surfujete internetom. Korišćen u konjukciji sa First Chance Prevention i Registry Prevention, vaš računar je zaštićen od hiljade pretnji koje pokušavaju da inficiraju i infiltriraju se u vaš sistem prilikom pokretanja ili isključivanja računara. Nova verzija rešava problem do kojeg dolazi kada se update zaustavlja ili dolazi do kraha ukoliko je konekcija prekinuta a tu su i tehnološka unapređenja za skeniranje u okviru memorije, te ažurirane definicije smart heurističkog engine-a. File size / license:9.02 MB / Freeware DOWNLOAD LINK: http://www.superantispyware.com/ Poslednja ispravka: nighthawk (21.12.2010 u 21:36) Razlog: reklama |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
super anti spyware imam ga na kompu radi super .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 8.5.2010.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 32 puta na 28 poruka
|
![]()
I ja ga koristim vec duze vreme i dosta mi je pomogo u otklanjanju adware. Vrlo sam zadovoljan sa njim cak mi je jedanput spasio sistem, otklonio mi je neke trojance koje Avast nije naso.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
anti spyware | Stronger | Zaštita | 5 | 27.1.2010 16:40 |
Lavasoft Adaware i AVG Anti Spyware | Jenkiduduldu | Zaštita | 5 | 30.5.2008 13:57 |