![]() |
![]() |
|
ŠDK - Osnovne komponente Saveti u vezi sa kupovinom osnovnih komponenti računara: procesora, ploča, memorije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 4.8.2010.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Nedavno sam nabavio maticnu plocu
ali imam problem oko izbora procesora... Na uputstvu za montazu pise koje vrste procesora podrzava.... to su: Athlon 64 x2, Athlon II x2, x3... itd, ja sam imao Athlon 64 x2, sprzio ga j grom pa mi sada treba novi.... Moj problem je u tome sto ispod navedenih podrzanih procesora pise sitnim slovima " For 95W procesors".. To me malo zbunjuje zbog toga sto je jedini procesor koji sam nasao a da je na 95W Athlon II X3 AM3, koji je malo skuplji, oko 8.000 RSD, a svi ostali navedeni su na 45W ili 65W. Zanima me da li bas strogo mora da bude taj na 95W. Iskreno najradije bi kupio taj stari koji sam imao, mislim da je on na 45W. Bio bih zahvalan ako bi neko mogao da mi pomogne oko izbora jer mi se iskreno bas ne daje 80 Evra za procesor ko mogu da uglavim isti kao sto sam imao... Hvala u napred za pomoc ako se neko malo bolje razume u ove stvari.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 23.8.2010.
Zahvalnice: 55
Zahvaljeno 170 puta na 125 poruka
|
![]()
Pa mozes bilo koji..samo sto mislim da ces tesko sad naci taj stari Athlon 64 x2 .. Zavisi koliko tacno imas para ..
AMD Athlon II X2 250 3.0GHz bi bio mozda solidan izbor za manje od 8000 rsd. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DoooX na korisnoj poruci: | ||
Demon025 (21.10.2010) |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
U toj prodavnici najjeftiniji i najbolji za 6200 dinara je AMD Athlon II X2 255 3.1GHz Box, to uzmeš i bićeš zadovoljan, samo verovatno će ti trebati odraditi BIOS update na ploči...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Marshall George na korisnoj poruci: | ||
Demon025 (21.10.2010) |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 4.8.2010.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Hvala vam ljudi na pomoci... Predpostavljao sam da je to ogranicenje na 95W gornja granica... I ja sam razmisljao da pazarim Athlon II, jer i ja ne mogu da nadjem nigde novi Athlon 64 x2.... Polovnih ima na Allegro.rs ali mi to nije bas sigurno.... A taj update biosa mogu uraditi kada sve zavrsim i dignem sistem??? Hvala opet!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
athlon 64 x2, msi, procesor |
|
|