![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 21.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Nakon korektne deinstalacije Wmware workstationa i jos nekog softvera za kontrolu mreznog prometa device manager mi pokazuje postojanje sledeceg hardvera,moze se videti na slici.Nakon pokusaja deinstalacije dobijam poruku da je spomenuti hardver nemoguce deinstalirati jer je neophodan za podizanje sistema.Postoji li neki alternativni nacin za uklanjanje ova dva softverska mrezna adaptera?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Hmmm a je li pametno da ih deinstaliras ako su potrebni za podizanje sistema.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
U cemu je problem jel prave neke probleme misli koci ti sta ako ti ne smetaju onda bi ih ja ostavio mislim de nam reci koji je razlog sto i zelis deinstalirati ako ti ne smetaju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 21.3.2006.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Nisam stoprocentno siguran ali mi se cini da imaju veze sa shutdown problemom koji mi se javio u zadnje vreme.Naime,poneki put se racunar samo restartuje umesto da se ugasi.Druga stvar, u pitanju su softverski mrezni adapteri dodati instalacijom dve aplikacije,tako da mi nije jasno zasto bi bili neophodni za funkcionisanje sistema?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 10.2.2006.
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Probaj da ih ukokaš iz Safe Mode opcije podizanja Windowsa.
Možda da ih prvo u kontrolnoj tabli isključiš (disable) pa posle restarta da probaš da ih legalno deinstaliraš... Kod nepravilno sprovedenih (napisanih) instalacijsko-deinstalacijskih rutina dešava se da zaostane nešto zbog ovog ili onog (najčešće windows ne dozvoljava da se nešto obriše ili da mu se pristupi), pa nekad pomaže ponovna instalacija pa onda deinstalacija (probaj da je ovaj puta uradiš ili Safe Mode-a) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|