![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da li je potrebno menjati drivere posle nekog vremena ako jeste gde mogu da nadjem nove drajvere za SmartAX MT882 modem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Firmware se samo menja/upgrade-uje samo kad nesto zeza. Ako tebi radi sve ok, onda nemoj nista da diras.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kako ne radi, jel se sa vremena na vreme zaglupljuje (blokira)? Ako je to, mislim da ti ni novi firmware nece pomoci. Mnogo njih je imalo problem sa tim ruterom. Mislim da sad Telekom daje neke nove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma prekida ponekad net,recimo MSN,popijem disconect i opet loging ima jos par problema.Nije toliki problem ali cesto se desava i ja bih ipak da oprobam nove drajvere ako postoje : /
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Gledam sad sta ima i nesto nema novih firmware-ova.
http://members.driverguide.com/drive...riverid=655173 - ovaj je iz 2006/april. Pre nego sto ovaj firmware ubacis napravi backup starog, imas tu opciju kada pristupis ruteru. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dzonihsv na korisnoj poruci: | ||
RUSuper (13.9.2008) |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ko zna sta je ADSL speed up usluga?Ja sam podneo zahtev a pojma nemam sta je
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
ADSL router ili ADSL modem? | Mocko | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 15.9.2008 14:30 |
PTT ADSL - Modem Vs. Router | Pharaoh86 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 16 | 26.3.2008 21:22 |
Poceo da zeza modem za ADSL | dzambo | Kvarovi | 6 | 5.12.2007 23:52 |
Povezivanje dva racunara na 1 modem za kablovski ili adsl internet. | Milos Vasic | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 15 | 29.1.2007 10:13 |
ADSL Modem Removable Hardware?! | Rocker | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 8 | 9.9.2006 14:55 |