![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 22.10.2007.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 425 puta na 351 poruka
|
![]()
Iz različitih razloga, može se desiti da imate dva avi klipa koje biste želeli da spojite
i odgledate bez prekidanja TUTORIJAL:Spajanje AVI delova VirtualDub-om Ako ste podelili AVI file uz pomoć prethodnog tutorijala za podelu AVI-ja, onda pročitajte dodatne korake da bi spojili te fajlove bez ponavljanja key-frame-a. Ako vaši video fajlovi sadrže VBR Mp3 zvuk koristite VirtualDubMod koji kao i originalni VirtualDub možete naći ovde. (Komentar) http://www.dvd-guides.com/tools.php SPAJANJE DVA AVI-ja MOGUĆE JE SAMO AKO IMAJU ISTU: RESOLUTION, BITRATE, CODEC ETC (Mislim da ne moraju, ali se radi nešto drukčije) (Komentar) 1 KORAK Otvorite VirtualDub. Izaberite Video -> Direct stream copy ![]() 2 KORAK Idite na Audio i izaberite Source audio i Direct stream copy. ![]() 3 KORAK Onda birate File -> Open video file. http://www.dvd-guides.com/images/guides/join03.gif 4 KORAK Onda izaberite prvi od fajlova koje želite da spojite. ![]() 5 KORAK Sad izaberite File -> Append AVI segment. Ovo ponovite onoliko puta koliko fajlova imate ![]() 6 KORAK Najzad izaberite File -> Save as AVI i sačuvajte spojeni video. ![]() 7 KORAK Imenujte ga i sačuvajte. ![]() 8 KORAK Ovo je Procesni prozor. Sačekajte 15-30 minutes da završi posao! ![]() EKSTRA KORACI Ako ste podelili AVI file uz pomoć Tutorijala za podelu AVI-a, onda morate učiniti još nešto. Ovo stoga što je dodat key-frame (about 3-4 sec) na kraju prvog fajla, a pred početak drugog, da bi bili sigurni da ga nećemo izgubiti. (Komentar, nisam siguran da sam preveo kako treba) Dakle: Sledite tutorijal do koraka 4 onda uradite ovo na slici i nastavite od 5 koraka do kraja ![]() Posle toga kliknite na (1), onda na (2) i onda DEL sa tastature ili na Edit -> Delete selection. Sve što je rečeno za prvi tutorijal, važi i za ovaj drugi, sad da li će od ovog popravkama ispasti na kraju idealan završni tut, ili će se ovo možda pretvoriti u "učionicu", svejedno je, a nadam se da će pomoći ljudima. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Suad Novic na korisnoj poruci: | ||
gamer4life (8.8.2008) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Program za spajanje filmova | mileki | Video/TV softver | 7 | 11.2.2009 9:53 |
Koji program za spajanje video klipova | netmaster | Aplikativni softver | 11 | 15.1.2008 0:22 |
Program za spajanje vise video fajlova? | Aleksandar1987 | Video/TV softver | 8 | 21.9.2007 1:29 |
Spajanje 4 instalaciona CD-a u jedan DVD | ezenkiel | Aplikativni softver | 11 | 15.5.2007 0:54 |
Softver za konverziju i spajanje WMV fajlova | Vlado78 | Video/TV softver | 10 | 24.1.2006 14:12 |