![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 22.12.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Pre godinu dana sam spakovao nekoliko (vrlo bitnih) datoteka pomocu WinRar-a.
Da bi osigurao privatnost (ponavljam podaci su vrlo bitni) sifrovao sam datoteku pomocu pasword protecy u WinRaru.Sada zelim da desifrujem datoteke ali sam zaboravio sifru (nisam se setio da je zapisem tada mi je izgledalo lako za zapamtiti).Probao sam sve moguce sifre koje sam skoro koristio ali nijedna nije upalila.Probao sam i neke programe ali ni jedan nije pomogao. Moze li neko da mi pomogne, da li postoji neki nacin ili program koji to moze da uradi jer bez sifre ne mogu da zapocnem raspakivanje.Ponavljam podaci su mi vrlo bitni i ako neko ima bar neku ideju .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.173
Zahvaljeno 5.001 puta na 2.914 poruka
|
![]()
Nema šanse, enkripcija RAR arhiva je jako snažna i provaljivanje šifre može da potraje godinama (bukvalno)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Veteran
Član od: 18.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 12 puta na 5 poruka
|
![]() Citat:
Ali ako ti je bas bitno, skini program pa nek se baci na posao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Član
|
![]() Citat:
Imas neki Advanced RAR Password recovery, ali zavisi od slozenosti sifre, moze trajati od par dana do par godina. Jer, moras znati otprilike koliko znakova sadrzi sifra, koliko slova... Sto duza i komplikovanija, to gore po tebe. Ako ti je toliko vazno, uzmi ovo (Preporucujem jak CPU), baci se na posao, pa dokle stignes. Mada ako se ne varam, ovaj programcic ima i da pauziras trazenje i da poslije nastavis tamo gdje si stao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako da apdejtujem DVD firmware | zvucnjak | Nosači podataka | 21 | 13.6.2009 21:23 |
Kako dodati još jedan HDD? | Tetanus | Nosači podataka | 20 | 11.12.2007 19:06 |
Kako sacuvati poruke iz Yahoo-a | Staronsky | Internet tehnologije | 2 | 25.2.2006 2:29 |
kako promijeniti osigurac na ups-u? | diab10 | Kvarovi | 0 | 22.2.2006 11:47 |
Kada je kraj?? Kako Znati??? (CD/DVD rezaci) | VeNoM | Kvarovi | 19 | 28.12.2005 0:48 |