![]() |
![]() |
|
Nosači podataka Hard diskovi, optički uređaji (CD/DVD), flash diskovi, floppy... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Kada u vec pomenuti DVD ubacim neku igru na DVD-u(nije original) prepozna je kao prazan CD i startuje mi NERO. Kada ubacim neki film na DVD sve je u redu. Flesovao sam firmvare na 1.06 ali nista se ne menja. Na drugim racunarima sve igre normalno rade. Da li je neko imao slicnih problema i kako da ga resim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 25.2.2008.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ne pomaze nista...osim, probaj da instaliras IsoBuster pa ako ni on ne vidi taj DVD disk, vreme je za nov rezac. Ako imas pri ruci disk za ciscenje lasera probaj i to. Ostalo je sve samo gubljenje vremena. Pozz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 17.8.2007.
Zahvalnice: 124
Zahvaljeno 79 puta na 74 poruka
|
![]()
Imam doticni rezac i isto ne moze da cita dvd. Stavio sam i novi firmware ali ne vredi. Sljaka tako vec vis od pola godine, reze jezivo diskove a nece da ih cita. Sta da ti kazem, koristi ga kao rezac, a nesto drugo kao citac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa povezivanjem mp3 playera sa kompom | Partybreaker | Kvarovi | 18 | 9.4.2008 14:17 |
problem sa SBB-om, postavljanje kablova na krovu, tehnicko pitanje | djekicen | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 8 | 6.4.2008 17:08 |
problem sa wlan i lan karticama | dee-dee | Kvarovi | 3 | 5.4.2008 0:01 |
Problem sa MS Office-om | dbaja | Aplikativni softver | 5 | 19.3.2008 9:32 |
Problem sa sa LG combo!! | mileki | Kvarovi | 22 | 23.4.2006 20:53 |