![]() |
![]() |
|
Internet tehnologije Komunikatori, pretraživači, servisi i protokoli... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 20.4.2009.
Zahvalnice: 507
Zahvaljeno 49 puta na 39 poruka
|
![]()
Kliknem na download i nece da krene, odem na drugi sajt, isto nece i tako redom nece, samo trepne ekran i to je sve.
Kao pretrazivac koristim Firefox, zadnji update i System je Win10. Do pre par dana download radio bez problema, onda sam napravio GHOST Windowsa i prebacio SSD na M.2 Sve radi kako treba samo download pobrljavio. Inace kad probam da skidam bilo sta preko Torrenta (uTorrent) nema problema, sve uredno radi, ali preko Firefoxa Download nece nikako. Probao sam da Disejblujem Antivirus i ABC. ne pomaze. Ako neko ima neku ideju. Hvala unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.400
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka
|
![]()
Da li radi iz nekog drugog brauzera? Probaj bilo koji portabl za početak.
Da li radi iz "safe" moda FFa? Otvoriš FF > klik na tri linije gore desno > Help > "Restart with addons disabled" (ako tada radi, onda neki add-on pravi problem) Probaj da očistiš FF pomoću CCleanera: otvoriš CCleaner > Custom Clean > Applications > nađeš tu Firefox, pa čekiraš sve OSIM "Saved passwords" (da ti ne bi obrisao lozinke), zatim restaruj PC pa vidi Za kraj, reinstaliraj FF, samo nakon deinstalacije obriši profil i sve što je vezano za FF |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ZoNi na korisnoj poruci: | ||
Zoranb007 (11.11.2020) |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.5.2010.
Zahvalnice: 719
Zahvaljeno 1.278 puta na 980 poruka
|
![]()
Ako ti FF downloaduje u default folder Downloads proveri da li postoji taj folder u tvom User folderu. Ako ne postoji nesto je krenulo naopako posle/pri izradi ghosta. Uvek mozes napraviti drugi user account ako koristis lokalni.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Laskaris na korisnoj poruci: | ||
Zoranb007 (11.11.2020) |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Hteo sam da citiram na poruke, ali nesto nece da ukljuci... napisacu ovako peske.
ZoNi @ Tvoj savet mi je pomogao da lociram problem, hvala za pomoc, kada odem na Help i prebacim u Safe mode, proradi Download, onda sam probao da se vratim iz Safe u normalan rezim i da rucno onemogucim sve Add-onse i Plugs, ali to ne otklanja problem, probao sam i savet sa CCLeaner, ni to ne popravlja gresku. Kako jos da probam da resim problem sa ADD-onsima, ocigledno neki Add-ons ometa download (cim radi u Safe mode) ili ipak moram da deinstaliram i ponovo instaliram od nule? Laskaris @ Uvek podesim da Download pita gde hocu da prebaci, ipak sam proverio Download folder u User, tamo nema nista, hvala za savet! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.5.2010.
Zahvalnice: 719
Zahvaljeno 1.278 puta na 980 poruka
|
![]()
Ne verujem da je neki od addona jer je radio. Deinstaliraj FF, pobrisi repove u user folderima i od nule instaliraj.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Laskaris na korisnoj poruci: | ||
Zoranb007 (12.11.2020) |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.400
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka
|
![]()
Hm, ne verujem da je ovo problem, ali probaj da promeniš DNS.
https://www.sordum.org/7952/dns-jumper-v2-2/ |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ZoNi na korisnoj poruci: | ||
Zoranb007 (21.11.2020) |
![]() |
#8 |
Starosedelac
Član od: 2.6.2008.
Zahvalnice: 93
Zahvaljeno 311 puta na 294 poruka
|
![]()
Instaliraj Free Download Manager pa skidaj preko njega zaobiđi Firefoxov. Probaj sa njim da li će da radi. Barem ja tako radim na Chromu. https://www.freedownloadmanager.org/
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku analayzer na korisnoj poruci: | ||
Zoranb007 (21.11.2020) |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
Sve probao, deinstalirao pa instalio Firefox, radilo kako treba dok nisam opet otisao na neki torrent download, posle toga opet problem, bilo sta da probam na download, evo na primer, klinac ima online casove, i kad probam da otvorim PDF lekciju, samo da vidim, nece ni da mrdne, tu ne mogu da koristim download manager. Vec moram da uradim trik koji mi je posavetovao ZoNI da odem u safe mode, onda proradi otvaranje i download, ali to je samo brzinska precica, kao prva pomoc. Da li je moguce da sam preko download usisao neku stetocinu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.201 puta na 7.163 poruka
|
![]()
Reinstall Windowsa kad ti se već i explorer gasi i neće da radi dl, pa ubuduće batali uTorrent i pređi na qBittorrent.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
Zoranb007 (18.12.2020) |
![]() |
#11 |
Starosedelac
Član od: 2.6.2008.
Zahvalnice: 93
Zahvaljeno 311 puta na 294 poruka
|
![]()
Samo reinstalacija. Nema veze uTorent sa tvojim problemom. Ja ga koristim godinama samo njega i nemam nikakvih problema. Možeš da instaliraš kasperski ili digni sistem sa boot diskom ili fleškom sa kasperskim neka proveri....... da proveriš računar čisto da vidiš da li je u pitanju gamad ili nešto drugo pa ga onda reinstaliraj. Važno je utvrditi zašto ti se to desilo jer je prilično neobično da to zakaže inače će ti se ponovo ponoviti poslije reinstalacije.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku analayzer na korisnoj poruci: | ||
Zoranb007 (18.12.2020) |
![]() |
#12 |
Veteran
|
![]()
Hvala puno, javljam kad reinstaliram.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Microsoft net framework 4 nece da se instalira | Pucko | Aplikativni softver | 4 | 25.2.2013 0:56 |
problem... nece da se ugasi,a potom ni da se upali | darko0262 | Kvarovi | 3 | 4.2.2012 2:44 |
HDD win nece da ga prepozna | dakon | Nosači podataka | 6 | 14.8.2011 7:27 |
Vista nece | stivstivo | Operativni sistemi | 7 | 18.7.2008 15:09 |