![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
Zeleo bih da ofarbam masku svog fon-a, zapravo da mu napravim neku sliku ili tribal..Sada me zanima sta je tacno sve potrebno od opreme i kojim redosledom treba uraditi posao, tako da bude odradjen kvalitetno..Hvala unapred..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Aaaahhhh.... tako lep fon da menjas i cackas....
Nadji firmu koja se bavi grafikom da ti na kateru odradi sablon tribala (iscen papir). Nalepi ga preko maske. Uzmi auto lak i poprskaj malo i ostavi da se osusi... Mozda ti i upali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 22.12.2007.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 31 puta na 23 poruka
|
![]()
Ja imam k700i koji je totalno unakazen i isto to mi je palo na pamet. Znaci, iscrtaj nesto na papiru (mozes i sam) i zalepi ga na telefon. Preko ekrana i kamere (ako je nisi izvadio) zalepi lepljivu traku, da bi ih zastitio, i iseci sve to lepo skalperom. Treba ti josh i neki sprej, jedan ili vishe, zavisi koliko boja i ofarbas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Ma da..znam ja sta meni treba da bi mogao da nacrtam ja nesto ili sl. Ali mene zanima da li treba smirglati plastiku tako da bi se boja bolje uhvatila i koje boje da koristim i koj lak da koristim da bi to ispalo kvalitetno..??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Moras da smirglas i bilo bi dobro nekom vodenom smirglom (sto sitnijom), a sprej potrazi (raspitaj se po radnjama)
Poslednja ispravka: JoKeR `90 (2.3.2008 u 0:43) Razlog: i |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Ok, hvala..a jel da prelazim nekim lakom nakon sto uradim crtez na masci??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Pa gledaj, lak ti sluzi jedino za sjaj, pa mozes al` i ne moras. A ja imam neki mat sprej, mislim da je italijanski, videcu sutra sad me mrzi da silazim u garazu. Znam da sam isto tako farbao kacigu za motor i da se nije izgulila. E sad nju nisam drzao po ceo dan u rukama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Ja sam malopre odradio moj k700i i mogu da ti kazem da je dobro ispalo kako sam sve odradio za oko 1h.
Samo napred!!! P.S. Sprej koji sam koristio je bio neki KENDA COLORS. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[Mobilni telefon] Sony Ericsson W950i | Master Neo | Opisi, recenzije i testovi | 458 | 12.2.2011 21:59 |
SE W950 vs SE M600i | Guterill | Aparati i oprema | 9 | 4.1.2008 19:24 |
SE M600i white...?? | Dyca | Aparati i oprema | 3 | 19.11.2007 15:30 |