![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 6.4.2013.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Danas sam pokrenuo ign da vidim sta ima novo i kliknem na reviews kad ono prebaci me na adria.ign.com i nikako nemogu da ga se resim!!! Necu da citam na srpkom/hrvatskom ili sta ti ja znam vec na kojem jeziku pisu tamo, ocu na engleskom tako mi je lakse a i nema sve na adri kao npr. neke emisije itd.
Neznam gde da postavim ovu temu pa je vo prebacite gde treaba! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Supercleaner..., malwarebytes, ccleaner. Očisti to malo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.203 puta na 7.165 poruka
|
![]()
U gornjem levom uglu je crveni ign logo, pređeš mišem preko njega i u padajućem meniju odabereš US edition i više te neće prebacivati.
@todos Nema on nikakav malware, nego sajt te baca na lokalnu verziju na osnovu IP adrese, osim ako mu ne naglasiš drugačije. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
Razni Windows XP trikovi | wog326 | Operativni sistemi | 18 | 11.8.2010 15:22 |
Sigurnost u Win XP OS | wog326 | Zaštita | 5 | 11.8.2010 14:54 |
Kako instalirati OS na laptop ? | dikinson | Prenosni računari | 4 | 19.11.2009 2:03 |
Kako nastaviti snimanje na DVD+RW medjiu? | Maverick78 | Nosači podataka | 13 | 19.1.2007 5:07 |