![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 11.10.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 13 puta na 13 poruka
|
![]()
Skoro sam kupio ovu maticnu MSI P35 neo2 fr. integrisana zvucna na njoj mi pravi probleme, jer se mikrofon cuje veoma slabo i sa jakim sustanjem tako da ne mogu da koristim skype. znali neko u cemu je problem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Ti praktično nisi podesio ulaz za mikrofonski nivo, koji je niži nego normalni (linijski). Treba da klikneš dvaput na sličicu zvučnika u systrayu da ti se otvori prozor sa više klizača za regulaciju jačine. Ne diraš ništa od toga, nego odeš u meni Options, pa izabereš Properties, pa u prozoru nađeš Recording i to izabereš. To ti daje klizače za jačinu snimanja, među kojima bi trebalo da je i mikrofon.
E sad, trebalo bi da pored klizača za mikrofon stoji i "dugme" Advanced. Klikni na to i među opcijama nađi nešto tipa Mix Boost ili nešto drugo na tu temu. E, tako si prepravio ulaz na mikrofonski nivo signala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
hvala na brzom odgovoru ali nije problem u tome, za jacinu mogu samo da podesim recording volume, mic volume nece. problem je sto ima ubitacno mnogo suma, brujanja, skripanja i drugih cudnih zvukova, a i glas je skroz izoblicen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Veteran
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 95 puta na 71 poruka
|
![]() Citat:
Proveri na nekom drugom racunaru mikrofon i da li ima tih zavrzlama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
ma probao sam sa tri razlicita mikrofona svi rade lepo na starom kompu, tako da ili neki drajver ili je ulaz za mikrofon pokvaren. hvala u svakom slucaju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
Dakle, objasni kako to ne možeš da namestiš MIC recording volume... Kao što rekoh, ako nemaš potenciometar, uključiš ga iz onog menija što sam ti ga pomenuo. Trebalo onda da se pojavi ono "Advanced". A ponekad to nije tu nego u Control Panelu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Cena Google AdSense reklama (najvece i najnize) | freeminder | Internet usluge | 19 | 28.2.2007 23:06 |
Smeshan problem sa Winamp-om | Predrag Stankovic | Aplikativni softver | 5 | 25.1.2007 14:01 |
Problem sa OpenGL-om | Milos Darmanovic | Grafika | 3 | 15.1.2007 0:07 |
Fiziološki problem sa nekim FPS endžinima? | Corwin | O igrama uopšte | 19 | 1.10.2006 9:00 |
Problem sa sa LG combo!! | mileki | Kvarovi | 22 | 23.4.2006 20:53 |