![]() |
![]() |
|
Tekstovi u SK u rubrikama Test Play, Net Play itd. |
Pregled rezultata glasanja: Jeste li razumjeli opis Civilizacije | |||
Da, u potpunosti |
![]() ![]() ![]() ![]() |
30 | 63,83% |
Djelimično |
14 | 29,79% |
Ne, nisam ništa shvatio |
3 | 6,38% |
Glasova: 47. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kako vam se svidio "opis " igre Civilization Revolution?
meni se lično ne sviđa što je dao opis igre u obliku dijaloga u kojem se ne može snaći ni gamerski obrazovan čovjek, ni ja nisam shvatio šta je Qzma htio da kaže za ovu igru, već da nije bilo ocjene, ne bih shvatio kakva je u suštini igra, tako je(moram reći iako sam htio ćutati) upropastio još nekoliko opisa. Da se razumemo, meni se sviđaju opisi Qzme i njegov poseban način opisivanja ali mislim da je preterao u svom "opisu" civilizacije. Vaše mišljenje, jeste li razumjeli šta je Qzma htio da kaže u ovom opisu. Jeste da je problem zastario, ali samo zato što ne čitam opise sličnih igara, pa sam danas slučajno pogledao opis ove igre. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.171
Zahvaljeno 5.001 puta na 2.914 poruka
|
![]()
Kako misliš nije ništa rekao, lepo kaže:
Citat:
Jedino što meni smeta su ove "ka-bum" onomatopeje, ali dobro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]()
Meni se nekako cini da njegovi opisi sve vise gube vezu sa realnoscu. Pocev od njegovog ubacivanja engleskih uzrecica gde god je to moguce (oh well, by the way...) do kvazi-duhovitih i sarkasticnih poredjenja koja su valjda samo njemu smesna. Ah, da - kad malo prokopas kroz to, shvatis da je tu i opis neke igre.
A sa ovim Arghhhh i Roargh je stvarno preterao. Izgleda da mu niko nije rekao da postoji razlika izmedju written word i spoken word, pa se gubi. Oh, well... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
ima stila, ali nekad i nekad taj njegov stil, moze da bude i pomalo besmislen, iako je on to sve dobro smislio...
po meni, pokazao je vrlo siroko razocarenje tim nastavkom Civilizacije, na neki svoj duhoviti nacin... i ja sam razocaran cetvrtim delom, uzas, najradije bih se vratio u doba civ 2...ali ne moze...buducnost nas ceka.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Član od: 19.11.2005.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 298 puta na 149 poruka
|
![]()
Мени је ово један од најбољих и најдуховитијих описа. Једноставно било би глупо причати о графици или музици када ова игра брука цео серијал Цивилизације.
А блатити Цивилизацију је богохуљење ![]() Опис је предобар ! |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|