![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 29.10.2006.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
Dobio sam toshibu satellite p205 1024MB 120GB vista home premium ali sa intelovim grafickim cipom. Ima li ikakva mogucnost da se u ovaj laptop ubaci neka graficka kartica od onih Go varijanti kao npr gf7300go?
Molim vas odgovorije jer se pojedoh ziv. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
zanimljivo je da sam i ja to pitao pre 6 meseci i dobio sam odgovor da nije moguce.Proverio sam na netu i ispostavilo se da je to tacan odgovor,jednostavno grafa je integrisana a ne postoji poseban slot za grafu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Ja sam jedva uspeo da dobijem slot za RAM memoriju u moj Lap Top a kamoli grafa. Jednino da menjas celu maticnu plocu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 1.522 puta na 1.055 poruka
|
![]()
Vrlo su retki laptopovi gde je to moguće. Ne bih da nekom stajem na muku, ali trebao si se raspitati pre kupovine. Koliko znam, kod te Toshibe nije moguća nadogradnja. Moglo bi se naravno iskoristiti nešto ovakvo http://www.magma.com/products/pciexp...ox1/index.html ali bi bilo preskupo.
Poslednja ispravka: Bryan Fury (16.8.2007 u 11:58) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 29.10.2006.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
E sad sam razocaran.... ali sto da se radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
Član od: 4.8.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Nema sanse da se menja integrisana grafika, meni je riknula graficka na laptopu pa sam nasao lika koji je hteo da se maltretira sa produvavanjem cipa i to je upalilo 2 puta a treci put sam morao da zamenim celu plocu jer je Toshiba Qosmio G10 inace imao gresku sa grafikom u toj seriji i pored cackanja na ploci Comtrade mi je ipak uvazio garanciju i zamenio novom i boljom a inace bi me kostalo 500-600 EUR.Prenego sam uradio navedeno takodje sam prevrnuo nebo i zemlju da nadjem nekog ko bi to zamenio...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Hmmm... a kako se produvava čip?