![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 1.9.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imao sam instaliran "Kaspersky Internet Security 7 Final" na compu i nešto sam
čačkao oko update foldera tako da sam rešio da ga reinstaliram i udatujem iz početka.E sad,tu počinju nevolje,nakon instalacije i restarta računara počinju da mi ''iskaču'' prozorčići u kojima piše sledeće: The instruction at''0x34505f79'' referenced memory at ''0x76x20010''.The memory could not be ''read''. Click on OK to terminate the program. Tako da pri butovanju win-a ogroman broj procesa ne moze da se podigne,npr.run32dll.exe( uz gornju poruku) a i kada se windows nekako podigne praktično pri svakom startovanju aplikacija dobijam ovu ''veselu'' poruku! Kada uninstaliram ovaj Kaspersky problemi nestaju.Nije mi jasno kako je do prve reinstalacije ovaj antivirus radio OK a sada me razvaljuje od zezanja?A i lično sam ga instalirao na par drugih mašina i radi ok kao i kod mene ranije. Pozdrav i pomagajte! |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Deinstalacija Norton Internet Securitya | Marti Misterija | Zaštita | 3 | 5.3.2007 2:32 |
detaljno postavljanje konekcije posle reinstalacije | daco kralj | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 15.2.2007 22:07 |
Problemi posle ugradnje napajanja!!! | Pera123 | Kvarovi | 13 | 27.12.2006 15:16 |