![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 2.9.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam vec duze vremana problema sa adapterom ciji se kabl kidao u nekoliko navrata, pa se nosim mislju da kupim novi.
Rec je o Acer Aspire 1692 WLMI modelu racunara, a sam adapter ima snagu od 65W (19V i 3.42A). Molila bih vas da mi predlozite konkretan model koji bi odgovarao pomenutom racunaru, kao i mesto na kom mogu da ga kupim (ovo mi mozete proslediti i kao PP). Unapred zahvalna, M. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Prije svega,dobrodosla na forum
![]() Ako se samo kabl kidao i pucao a adapter nije ostecen,dovoljno ce biti da neko zamijeni kabl,bez moranja da se kupi novi adapter. Ako ipak moras kupiti novi adapter,najbolje je naci originalan. Ako ne nadjes originalan,nadji neki koji daje potpuno isti napon kao taj tvoj,jer visak ili manjak struje moze lose da djeluje na bateriju,a time i na ostatak uredjaja. Takodje,nemoj stediti na lovi za brendiran adapter,jer "kinez" kojeg mozes nabaviti za nekoliko evra moze da ti razvali kompletnu "skalameriju" i od Acera nece ostati ni "A" ![]() Kablove,adaptere i slicne stvarcice mozes da nadjes u vecini PC shopova ili kod bolje opremljenih PC servisera. Pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 2.9.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Hvala, pokusavala sam da prosvrljam malo Internetom i nasla ovo:
http://www.alti.co.yu/index.php?page...emart&Itemid=1 ali je prilicno skupo i ne znam da li bi bio odgovarajuci. A druge strane, ali u Tuzli, ima da se kupi ovo: http://www.genelec.ba/cart.php?sta=view&sid=31&cid=9324 za sta opet ne znam da li je odgovarajuce posto original punjac za ovaj model nisam nigde uspela da pronadjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
ACER Aspire 5102ANWLMi ILI ACER Aspire 5612ZNWLMi | lexa | ŠDK - Prenosni računari | 6 | 20.6.2007 17:43 |
ACER Aspire | kentaurs | ŠDK - Prenosni računari | 4 | 7.5.2007 17:58 |
FJS Amilo PA 1510 ili ACER Aspire 5633WLMi | Projectlord | ŠDK - Prenosni računari | 15 | 25.2.2007 16:14 |
ACER Aspire 5101ANWLMi | San-Sale | ŠDK - Prenosni računari | 4 | 26.10.2006 21:24 |
Acer Aspire 5652AWLMi NVidia GeForce 7600 Go 256MB | bombastic | ŠDK - Prenosni računari | 7 | 26.8.2006 22:37 |