![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 2.1.2006.
Zahvalnice: 65
Zahvaljeno 20 puta na 12 poruka
|
![]()
Zna li neko kako se prebacuju podaci sa Sony Ericsson-a na kompjuter i obrnuto preko USB-a ? Instalirao sam softver ali uspevam samo da prebacim fotografije sa racunara na mobilni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
treba ti menager za dati telefon...vidi da li oxygen nudi neki phone menager ili pak uzmi od nekog cd koji ima za dati mob !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Vec imam instaliran Capability Manager, Image Editor, Sound Editor, MMS Home Studio... Treba li mi MMS za sve ovo?
Kada pokusam da prebacim sa kompjutera na mobilni pesmu u mp3. formatu ona na mobilni dodje u wav. formatu (iako ja naglasim da ne zelim da mi menja format), a mobilni onda nece da je pusti! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 1.522 puta na 1.055 poruka
|
![]()
Ja koristim floAt's Mobile Agent, odličan program i još i besplatan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
ima jedna fora da se namesti da SE FILE NE KONVERTUJE NIKAKO...
ja sam imao tih problema sa nokiom...pošaljem jpg ono ga promeni u bmp i još ne može ni da ga pročita... i tako stalno.... malo čačkanja oko tih opcija...znači konvertovanje off! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
BT bi bila lepa solucija.....
mada proveri tačno u programu samom za konverziju i u xp da li ima negde ta opcija zbog slanja podataka...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Novi član
Član od: 16.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Probaj program MyPhoneExplorer (besplatan je, potrazi ga na google-u)
samo podesi na koji COM ti je telefon povezan i to je to. Ja ga koristim preko Bluetooth-a, nisam siguran za USB ali probaj pa javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
Podji na SonyEricsson site i tamo imas program za telefon, ja sam odatle skinuo program [mislim da se zove explorer] i odlican je a i jos je stvoren za SE telefone.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 864
Zahvaljeno 261 puta na 147 poruka
|
![]() Citat:
I koja verzija softvera? Ovo je jako bitno jer ako je u pitanju K750/D750/W800 sa verzijom R1N035, ta verzija ima bug zbog kojeg uopste ne mozes da koristis USB vec moras daprebacujes preko citaca kartica. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]()
Ako imas telefon sa bluetooth konekcijom kupi bluetooth adapter,covece! Isplati se veruj mi brz je imas domet u celoj kuci, a ako je neki bas noviji telefon u pitanju mozes i da upravljas kompom, winamp-om... Ja imam K700i i preko bluetooth saljem i poruke sa kompa i ma nema sta ne mogu...Inace koristim my phone explorer, odlican je, a probaj i Mobile master, jeste da je trial ali imas 30 dana za probu, i on je super.
A inace prebacujes stvari tako sto prvo vidis na kom portu je prikljucen telefon pa taj port namestis u opcijama odredjenog programa koji koristis(my phone explorer itd...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() Poslednja ispravka: Beowulf (24.1.2006 u 21:03) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Sta je Bolje Nokia 6630 ili Sony Ericsson k750i | NenadN | Aparati i oprema | 53 | 22.10.2006 16:58 |
Sony, DRM, rootkitovi i virusi | Pollux | Aplikativni softver | 0 | 16.11.2005 0:53 |