![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Da tako je-recite svoje omiljene i od kratkih i od dugometraznih kao i crtanih serija.....
Od kratkih pre svih Bugs Bunny(sa glasom Nikole Simica naravno) i Tom&Jerry.... A od novijih koji se vrte na Cartoon Network-u-Dexter's Lab,Two Stupid Dogs(sjajno!),Jonny Bravo i Samurai Jack.... Od dugometraznih pre svega Ice Age koji me je odusevio od novijih kao i fenomenalni Corto Malteze... Od serijala pre svega Conan(koji se jedno vreme vrteo i na RTS-u),zatim legendarni Masters of The Universe koje sam gledao kao klinac i Batman na Cartoon Network-u Volim i anime-a omijeni su mi Ghost In The Shell,Akira i Vampire Hunter D.... E pa izvolte.... P.S. Mislio sam i da stavim glasanje,ali crtaca ima toliko,da ne bi ni priblizno bili obuhvaceni-sami kazite koji su vasi favoriti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
-Симпсонови
-Душко Дугоушко & слични цртаћи -Том и Џери -Кременко -Мумијеви Ове цртане филмове сам гледао као мали и сад су ми мало досадили, али ће ми Симпсонови, Том и Џери и Душко Дугоушко увек бити занимљиви. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 29.10.2005.
Zahvalnice: 5.228
Zahvaljeno 642 puta na 306 poruka
|
![]()
X-Men,Dex's Lab;KND;What's Whit Andy,Spider-Covek;....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
aka Shon3i
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 191 puta na 129 poruka
|
![]()
1. South Park
2. Simpsonovi 3. Futurama a kao klinac najvise sam voleo da gledam Jetsonove, Kremenkove i Toma i Jerry-a i ostale crtace, pogotovu Disney. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Član
|
![]() Citat:
inace meni su omiljeni family guy , futurama, south park, wolf's rain, school rumble i svi dizni dugometrazni... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
Ranije:Linea(ovoga se mladji narastaji ne secaju),popaj,snorkijevci,strumfovi,transformersi, nindza kornjace...
Sada:Samurai Jack,Simpsons,South park,Ren i Stimpi,Dexters lab'.... Sta cu kad sam i dalje dete u dusi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
Član od: 27.12.2005.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 124 puta na 82 poruka
|
![]()
Ovaj... Robotech ( još samo da krenem negoga da jurim za remasterizovanu verziju ), zatim bio je tu neki crtać na temu Star Wars-a ( glavni junaci su bili c3p0 i r2d2 ) ... od novijih, pa The Grim Adventures of Billy and Mandy je zanimljiv ( makar prva sezona , i guess ), naravno , fenomenalni Corto Malteze.
Anime : Ghost in the Shell , ( hej pa tu je i Robotech ), erm, jedan dugometražni kome ne znam ime ( u pitanju je klasična bajka ) , Gall Force ( iz nekog razloga mi se dopada, ne znam zašto... ) Animirani ( kompjuterski ) : The Incredibles, Ice Age... možda još ponešto, ali ne mogu sada da se setim |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Ice Age je takodje strava crtani! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Mr. Spatula
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
Član od: 19.3.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 762 puta na 295 poruka
|
![]()
Bio je i crtać "Evoksi". A tek "Mece dobrići"!
My favourites: Duško Dugouško i ostala Warner Bros ekipa, ali samo sa legendarnim glasovima Nikole Simića, "Đuze" Stojiljkovića, Miće Tatića, Ljubiše Bačića, Tom & Jerry, Linea, Gusztav... Dugometražni: Disney - skoro svi, Ice Age, Monsters Inc, Sindbad - Legend of the Seven Seas, Joseph - King of Dreams, King of Egypt, Small Soldiers... A da li se neko seća serijal Sport Bili, Tarzan... Rane osamdesete prošlog veka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]()
Sve su to dobri crtani filmovi koje ste pomenuli, ili niste (ko je rekao Transformersi?
![]() Barum Barum... ![]() Za neupucene: Tanusna bela linija koja predstavlja coveka baksuznog karaktera, izanimirana do ludila, ide od situacije do situacije, zasmejavajuci publiku svojom fenomenalnom gestikulacijom. Inace, ceo crtani je radio samo jedan covek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Veteran
Član od: 19.3.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 762 puta na 295 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Sta mi bi,pa da zaboravim da spomenem legendarnog Pink Pantera i Bananamena
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Starosedelac
|
![]()
Serijali:
--------------------------------------------------- Trigun Cowboy Bebup Full Metal Panic Blue Gender Yu Yu Hakusho Full Metal Panic - Fumuffu Slayers - prvi serial Megas Hellsing Bugs Bunny i ostali varnerovi crtaci (pogotovo oni sa kojotom i pticom trkacicom) South Park Simpsonovi Tom And Jerry --------------------------------------------------- Dugometrazni: --------------------------------------------------- Ice Age Vampire Hunter D Appleseed Escaflowne ...Neznam nemogu vise da se setim...ali uglavnom "konzmiram" anime ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
Član od: 25.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
TRIGUN - od anima stvarno vrh vrhova
Family guy - ljudi su prevazišli sebe(simpsonovi i futurama su male bebe) cartoon network - 2stupid dogs(mada favourite caracter cousin boneless) dugometražni - robin hood i joungle book(1) diznijev mrzi me sad... ma sve ih volim više od bilo kog filma igranog BRE |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Veteran
|
![]()
Od kratkih tu je naravno Sunđer Bob naučnik, a od ovih drugih - Snežana i 7 patiljčica. Jel gledao neko?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Starosedelac
Član od: 11.12.2005.
Zahvalnice: 487
Zahvaljeno 329 puta na 171 poruka
|
![]()
AA dobri stari Bugs Bunny(dobar je i nikola simic ali vise volim onoga amera sto daje glas).Nindza kornjace neizostavno.Sve do svoje pete godine sam bio utripovan da sam Mikelandjelo(ko je rekao drugacije skocio bih da ga bijem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Starosedelac
Član od: 2.5.2006.
Zahvalnice: 136
Zahvaljeno 75 puta na 59 poruka
|
![]()
TRANSFORMERS - mislim da se to vidi iz User Name a
Robotech Ninja Turtles - ali oni stari - ovi novi stu se se emitovali pre nekog vremena na Pink zu zivo NJesra! Loony Toons (nepravazidjeni su) Tom & Jarry Legendarni : Pink Panter Cartoon network: Dx lab, Scooby Doo (sampion da napravi glupost), Captain Planet (seca li se neko ovog lika) , Fred Kremenko, Alladin... P.s. 95% ovoga imam digitalno remasterizovano na kompu i gledam i dan danas, mnogo su bolji od novokomponovanih igranih filmova! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 14 puta na 10 poruka
|
![]()
Talicni Tom, meni najbolji i najlegendarniji crtani film.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Veteran
|
![]()
Jeste ali samo nasa sinhronizacija talichnog toma
Joooj sta ih dao da do toga dodjem Do sedla je...Do ramena...Glu glu.. ili Buvaroooo........ Ja sam usamljeni kaoboj daleko od doma svog --Ma skoro sva rechenica koju su nasi Dubberi toga vremena izgvorili su nevervatnooo dobriii |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
cartoon, crtani film, crtani filmovi, kompjuteri i film |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Vaši omiljeni citati... | mad_skillz | Opšta kultura | 1008 | 15.6.2020 5:27 |