![]() |
![]() |
|
Osnovne komponente Procesori, ploče, memorije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
eat, sleep & blink
|
![]()
Rešio sam da kupim novi procesor, a sa novim procesorom moram da menjam i ploču ali i memoriju. I kupio sam. Međutim, nezadovoljan pločom, koja je uzgred PCChips rešio sam da istu zamenim. Ploča mora da bude sa neintegrisanom grafikom, i da ima jedan AGPslot (za grafičku). Dvoumim se između Gigabyte-ove i ASRock-ove ploče.
Zamolio bih Vas za jednu kratku recenziju o ovim pločama, kako su se pokazali (a možda se i još pokazuju) na računarima, a pored toga možete predložiti i Vašeg favorita, u skladu sa uslovima koje sam napisao. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]()
Gigabyte i ASRock su k'o MetallicA i Limp Bizkit!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Rocker na korisnoj poruci: | ||
vladale (14.5.2007) |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Imao sam Gigabyte K8NS NF3 250GB upravo koju navodis. Za tu kintu od 53 evrica odlicna ploca sa mogucnoscu dobrog kloka.
![]() Sa podignutim naponom za memoriju Kingston DDR 400 isao je na DDR 500 ili 250Mhz za magistralu bez problema. ![]() Medjutim ploca nema koliko znam integrisanu grafiku. Da nisi mozda mislio na zvuk? A tu je Realtek AC 97 Uostalom svaka graficka pa i MX440 je bolja od integrisanog resenja. ![]() Poz |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku AstraLogos na korisnoj poruci: | ||
vladale (22.5.2007) |
![]() |
#4 |
Kekule Mekule
|
![]()
Dzidzabajt (novi popularni naziv
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Andross na korisnoj poruci: | ||
vladale (22.5.2007) |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 30.10.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Ja koristim MSI K8N Neo3 nForce4. Ima i PCI-E i AGP, dosta je dobra. Jedine mane su sto koristi DDR I memoriju i max. kapacitet je 2 GB.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku b12cky na korisnoj poruci: | ||
vladale (22.5.2007) |
![]() |
#6 |
eat, sleep & blink
|
![]()
Hvala svima na pomoći, ali sam se ipak odlučio za "nešto treće". Uzeo sam Foxconnovu ploču, malo jeftinija varijanta ali je dobra za overklok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Overclocking AM2 (single core) | tool.keenan | Overklok | 129 | 1.11.2007 14:30 |
Poca za Sempron socket A | EddieH | ŠDK - Osnovne komponente | 3 | 14.11.2006 12:01 |
Celeron vs. Sempron | PhaetoN | Osnovne komponente | 64 | 22.5.2006 1:02 |
Znaci koji trip , ne kontam... (AMD Sempron 2300+) | mad_skillz | Osnovne komponente | 19 | 10.2.2006 2:39 |
Sempron 2800+ i 3dmark CPU score | _NDJ_ | Osnovne komponente | 22 | 25.1.2006 23:56 |