![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 21.1.2006.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 49 puta na 45 poruka
|
![]()
Evo skinuo sam sa EA sajta demo CnC3 i pokrenuo instal ali malo sutra kaze da mi je najverovatnije fajl ostecen pri download-u. Koristio sam flashGet i imao par prekida download-u. Mozete da zamislite kako se osecam kada mi je trebali oko 70 sati da skinem fajl(64kbps brzina) da bih na kraju dobio ovakvu poruku.
Koje je resenje za ovakve probleme? Da li ima neki program koji ce me upozoriti tokom download da je fajl ostecen i samim tim prekinuti down ili cu morati da cekam ponovo 70sati da bi dobio slican odgovor? Fajl sam probao da otpakujem iz WinRar-a nema vajde, probao sam neki Advanced Zip Repair v1.6 i to nije pomoglo ladno program kaze da je opravio fajl ali opet ista greska. Na kraju sam izbrisao fajl. I najverovatnije necu ga skidati ponovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Vjerovatno je stvar u tim prekidima. Ja sam skoro skinuo neki free RPG od 9 MB, i jednom pauzirao download, nastavio, sve se normalno završilo i dobio sam poruku da je fajl oštećen
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]()
Meni se sa DAP-om par puta desavalo (na srecu sa malim fajlovima)... Starijim verzijama je smetalo ciscenje Temp-a i tu sam pravio gresku. Inace, nema tu nekih velikih sansi za oporavak (inace, ponavljam se al' 'ajde: koristim RAR i obavezno koristim "obnavljajuci zapis" kada imam potrebu da nesto arhiviram)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 18.2.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Ako nisi u medjuvremenu brisao temp fajlove, sto je velika greska, onda ili je fajl postavljen na serveru ostecen ili je prekid veze razlog. Pre ce biti ovo drugo. Ovakve stvari se inace desavaju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 4.5.2007.
Zahvalnice: 365
Zahvaljeno 17 puta na 12 poruka
|
![]()
Kada god ti se prekine download, to znači da e pojavila greška u samom fajlu verovatno, kada biraš RESUME, da nastavi download, download se nastavlja ali bez tog dela fajla kod kojeg se pojavio ERROR, normalno da ti demo ne radi. Još kad su igre u pitanju i najmanja greška onemogućava pokretanje igre. Žao mi je tebe i 60 sati kojih potrošio. Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 58 puta na 33 poruka
|
![]()
Хм, ја сам скоро скидао игру Live for Speed S2 (113MB, неких 7-8 сати преко dial up-a), и нисам имао никаквих проблема иако сам једно 10-ак пута прекидао download. Иначе користим Free Download Manager и Firefox plugin - FlashGot...
ПС Зар ти није било лакше да купиш игру код локалног препродавца ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
pomoc oko izbora ploce... | cerakcity | Šta da kupim? | 60 | 16.8.2006 3:33 |
Sta znace fajlovi sa NFO ekstenzijom i cemu sluze? | Ilic Marko | Aplikativni softver | 7 | 18.12.2005 0:54 |
Treba mi pomoc oko konfiguracije | polarnimeda | Šta da kupim? | 8 | 10.11.2005 19:00 |