![]() |
![]() |
|
Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
Imam ovu igricu na mobilnom i dopada mi se.Intresuje me da li postoji verzija za PC,kakva je,koja je zahtevnost....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Postoji serijal koji štancuje EA Games pod nazivom Tiger Woods PGA Tour. Najaktuelnija verzija za PC je 2005, pošto '06 postoji u verziji za XboX. Zahtevnost ove 2005 je očekivano niska, 128MB RAM, 600 MHz, 16MB VRAM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Fala.Mogu da je teram
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Ne gajim neke specijalne afinitete ka sportu, pa samim tim i igri. Generalno gledajući, EA je napravio dobru igru, dobra fizika, grafika i dosta sitinca kao doprinos realističnosti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
Ako sudim po igri za mobilne,trebalo bi da je odlična,ali igrao sam previše dobrih igri za mob,po lošim igarama za PC
![]() ![]() Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Ja sam igrao Tiger Woods 2005, igra je odlicna. Iako nisam znao pravila, kroz igricu sam ih naucio i, mogu da ti kazem da sam se zarazio, igrao sam je sigurno jedno mesec dana, dok nisam sve osvojio sa kreirenim likom. Nabavio sam i 06, ali nisam mogao nigde da nadjeim image da je pokrenem. Probaj, verovatno ce ti se svideti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
OK,probaću.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 22.1.2006.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
|
![]()
Igrali smo se mi u firmi pre 5 - 6 godina, ne secam se tacno. Skroz simpaticna igra, narocito ako imas zivog protivnika. Hardverska zahtevnost nikakva.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
|
![]()
PGA Tour 2005 je prilično dobar. Oduzima prilično vremena i potrebno je dosta igranja da čovjek potpuno ovlada svim potezima i forama . Mana joj je što ne podržava multiplayer na jednom računaru a bila bi idealna za takvo igranje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
![]()
Nabavio sam (originalnu) igru Tiger Woods PGA Tour 2001 i patchovao na 1.2 ali odbija da proradi, iako piše na kutiji XP... Mogu da vidim početak, onaj film, ali kad treba da piše loading (ili šta već) samo ispadne na desktop... probao sam i kompatibiliti podešavanja, ali ništa...
Mislim da je problem u GF4 koja čini mi se nije postojala tada, a čak i neki graphic pach samo omogućava igranje sa voodoo5 i ati radeon... GF se nigde ne spominje... Mada, nije mi jasno zašto ne radi ni u softverskom modu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|