![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Desilo mi se to da na telefonu (SonyErikson K 700i) na kome je trajno ostecen dzojstik,razbije se i displej.
Pomirio sam se s tim da od telefona nema nista,ali mi trebaju brojevi telefona koji su ostali u njemu,pa me interesuje dali onu mogu da se iscupaju preko nekog programa i USB kabla,ili mozda nekim drugim putem(jasno vam je da se brojevi nalaze u memoriji telefona,a ne na kartici)? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 8.9.2006.
Zahvalnice: 421
Zahvaljeno 117 puta na 111 poruka
|
![]()
Mozda moze preko USB-a
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Program se zove MyPhoneExplorer može da ti pomogne... Treba ti USB kabal...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Dali USB kabl odgovara sa nekog novijeg modele poput K750i ili slicnog,posto ga nisam dobio uz telefon,a ne isplati mi se da ga kupujem posto je telefon vise neupotrebljiv?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 8.9.2006.
Zahvalnice: 421
Zahvaljeno 117 puta na 111 poruka
|
![]()
Mislim da ne moze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Sa MyPhoneExplorerom možeš i da povežeš telefon i preko Bluetooth-a. Samo da upališ Bluetooth na svom telefonu. E sad, kako ćeš to uspeti ako ti je razbijen džojstik, ne znam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]()
Ako imas CD sa PC softverom za telefon, trebalo bi da uz njega imas sinhronizaciju sa Address Book-om (lepo ti ubaci sve kontakte sa svim podacima). Probaj da nabavis negde, ja imam k600 i to radi savrseno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Bluetooth možešda upališ i ovako: Otvori meni (skini masku i ispod vrha džojstika imaš glavni deo džojstika, ako ga stisneš otvaraš meni ![]() Bluetooth može da ti posluži i ako budeš kupovao neki drugi mob, jer će i na njemu raditi.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]() Citat:
![]() U slučaju da nisam baš najbolje objasnio evo slika: EDIT: Kod mene je Bluetooth prečica ovako: Meni, *, 2, 1 tako da znači da benediktu može biti i neki treći način... |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku hacker_aca na korisnoj poruci: | ||
Željko (8.4.2007) |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
mozes da koristis mobiledit! npr. mislim da bi ti bilo najbolje da promenis dzojstik(koliko sam cuo kosta najvise 10evra) i naslepo ukljucis bt/infrared
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|