![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 11.12.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
POMOC! Do sada nisam imao problema ove vrste ali sada mi codec-i zadaju glavobolju! Evo problema. Promenih windows ,ortak mi da raspored instalacije codeca ,ja instaliram , imao sam neki virus pa mi zarazi bash kodeke! ,ja ih instaliram opet i sada nemogu da pustim neke filmove! A shto je najgore od tada mi ni program za tv karticu ne radi, kada ga pokrenem izbaci mi stari dobri "send error report" ili "don't send", (proverio sam-program nije zarazen virusom, ali i njega sam re-instalirao za svaki slucaj )nekako udjem u tv program (u pitanju je PINNACLE PC TV VISION 2.5) ali ne mogu da snimam nishta!!!
E sada trazim od vas pomoc pre svega kako da obrishem codeke koji su instalirani ,obrishem ih preko control panela ,restartujem komp, sve ostaje isto - kao da ih nisam ni takao! Neki Filmovi rade,tv baguje.... ortak mi kaze da su ostali u registru i preporucuje mi promeni windowsa! A to sada ne bih radio... Dakle , DA LI POSTOJI NACIN DA DETALJNO IZBRISHEM CODEKE BEZ PROMENE WIDOWSA? I MOZE LI NEKO DA MI KAZE PRAVI RASPORED CODEKA? TJ, KOJI CODECI SU POTREBNI. Unapred hvala i srecni vam godishnji i novogodishni praznici! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka
|
![]()
Pomocu Your Uninstalera 2006! Za kodeke instaliraj K-Lite codec pack u najnovijoj verziji i resices probleme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Hvala. nadam se da ce uspeti!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Član
|
![]() Citat:
PS: instalirao sam i k-lite on je navodno brisao neke fajlove iz windowsa, i nakon toga rade cini mi se svi filmovi ali ne i tv! Ma da i nesvidja mi se tak k-lite jer otvara gomilu ikonica u system tray! (kod sata) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Veteran
Član od: 6.4.2006.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 336 puta na 169 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 26.7.2006.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Nije valjda da snimas u tom pinnacle-ovom programu, pored vdab-a i sl.
p.s. ko zna sta si ti instalirao kad imas "gomilu ikonica kod sata" |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
U svakom slucaju formatiranje diska je najbolja solucija i oduzece ti manje vremena nego da kopas po registry bazi,s*ebes nesto "deseto" na windowsu i Jopet ces morati da ga formatiras...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka
|
![]()
@ Totti
Samo preko navedenog Uninstallera (ima opcije i za brisanje registry fajlova) a posle mozes i da ukljucis Registry Cleaner i trebalo bi da zavrsi posao jer ne znam tacno sta si radio s tim. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|