![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 23.1.2012.
Zahvalnice: 59
Zahvaljeno 58 puta na 43 poruka
|
![]()
Graficka se jako cudno ponasa. Kad god ukljucim racunar ventilator na gpu se tek ukljuci po podizanju sistema, ranije nije tako bilo, i kad se ukluci zvekne na maksimalne obrtaje. Nakon toga dokle god je u mirovanju i pod slabim opterecenjem desava se kao da ventilator zaglavi i nakon toga opet se pokrene pri maksimalnim obrtajima i onda se smiri. Ono sto sam primetio jeste cesto pir tom zastoju skoce memory i gpu frekvence na max (ali ne uvek), temperatura se ne menja, Tokom opterecenja i igranja nikakvih problema nema... Sta bi moglo da bude?
Evo i parametara https://imgur.com/a/V1PYnt9 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Član
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 60
Zahvaljeno 90 puta na 83 poruka
|
![]() Citat:
Jedinooo, sto mozes da uradis jer verovatno nemas garanciju je da rucno namestis da radi stalno na recimo minimum 50% i to je to. Onda gore/dole sa ventovima itd, neces imati problem. Ja sam svoju reklamirao i imao srece, da dobijem tada 1050. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku filnibg na korisnoj poruci: | ||
NikolaDzoni (6.2.2019) |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Hvala! Predpostavio sam da je tu problem, citajuci iskustva ostalih po netu.Bude bolje kad tignem fan na 50% ali onda vec kartica postaje bucna, sto mi iskreno smeta. Kartica je u garanciji jos 10 dana, tako da cu probati da reklamiram
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Javi sta si uradio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Evo da javim sta je bilo, za slucaj da neko ima slican problem sa karticom ili sa reklamacijom uopste. Ispostavilo se da je stvarno problem u tom nekom senzoru za ventilatore i da tu nema popravke. Pozvali su me iz radnje i rekli su da mogu da uzmem bilo koju novu karticu iste vrednosti, to jest nekoliko modela gtx1050 ili rx560.
Iskreno bio sam vrlo skeptican da cu uspeti ista da resim, pogotovu sto je garancija maltene istekla, a i poucen nekim ranijim iskustvima gde se obicno ti serviseri i prodavci prave pametni i gledaju na sve moguce nacine da izvrdaju i oslobode se odgovornosti. Ali eto to ovde nije bio slucaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows 7 64bit mouse problem | MiljanX | Ostale komponente | 3 | 1.7.2014 14:36 |
Windows 8.1 i problem sa Nvidiom. Spasavajte! | Isko | Operativni sistemi | 11 | 8.3.2014 16:44 |
Problem sa pristupom https vezama | Miki2 | Operativni sistemi | 2 | 26.8.2013 10:04 |
Problem HDD Led Sija kao Sumanut (negasi se) | King SRB | Kvarovi | 19 | 10.7.2013 7:21 |
Problem sa zvukom - da li je do hardware-a ili nesto drugo? | FiresnakE | Kvarovi | 6 | 5.3.2010 12:08 |