![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 2.12.2010.
Zahvalnice: 202
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Radim na dodavanju proizvoda, za neki sajt, preko wordpressa (radim u gugl hromu), i imao sam puno kartica otvorenih, jer kopiram stvari, tekstove, slike... i treba mi sve da bude tu, da bi brze dodavao proizvode...
Uz to je bio ukljucen youtube, i igrica... i fb. Znam da je sve to puno, ali mislim da mi laptop nije slab, i da moze sve to da izdrzi... nije neka ne znam ni ja koja igrica, nego ona na kojoj se pustaju misije... skoro bez animacija je... I nekoliko puta mi je zakocio, obicno bas kad dodam neki proizvod u wordpresu... sad, prvo sam mislio da je tixati, jer sam skidao film u pozadini, medjutim, kad sam restartovao, iskljucio sam ga... i posle nekog vremena, ista stvar mi se desila. Posle sam mislio da je neka stvar sa slusalicama, medjutim 2 puta je ukocio bez slusalica... ali svaki put ostane onaj zvuk od pesme, nije da se samo ugasi zvuk, nego se cuje ono... krrr... valjda znate sta mislim, tesko je opisati zvuk ![]() Sta moze biti? Mozda jednostavno zivim u zabludi, i laptop ne moze sve to da podnese odjednom...? Mada u task menadzeru, nekako deluje kao da je na 50% opterecenja i ram i cpu... ne znam. Laptop je dell, i5 procesor, valjda 3210, ili tako nesto, 6gb rama, dd3, naravno... Pokusao sam da napravim skrin shot, ali naravno, kad sam pravio, on nije teo da zakoci, nego 20minuta kasnije... Nocas u roku od 3h, cini mi se da se desilo 3 ili 4 puta... sta da mu radim? http://prntscr.com/aj6ot9 http://prntscr.com/aj6pgj http://prntscr.com/aj6qpg Poslednja ispravka: joca989 (24.3.2016 u 2:54) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Član
|
![]() Citat:
Jer paint mi treba za slike neke, koje vadim, obicno mi stoji upaljen i excel za sifre i cene, jer dodajem i to, nego jos nisam dobio sifre i cene, pa za sad ne otvaram to... Bez muzike nema sanse da radim... u tisini ne funkcionisem. A kazi mi, vec duze vreme razmisljam da mu kupim onu podlogu sa ventilatorom, za hladjenje... jel bi to pomoglo laptopu? Koji bese program pokazuje temperature... specy? Jel to bese, onaj plavi ekran, koji se pojavljuje, zbog nedostatka rama? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Plavi ekran može da se pojavljuje zbog gomile stvari: ram, drajveri, usbovi, preopterećenje, prevelike temperature, crkavanje ploče, grafike ili harda. Koristi Hw monitor da izmjeriš temperature pa okači sliku.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku LoneWolf na korisnoj poruci: | ||
joca989 (25.3.2016) |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Evo do sad sam radio, mada manje nego juce... i sa pauzom u sredini (ne namerno, nego se tako pogodilo)... i nije bilo nikakvih problema.
Ali voleo bih da nadjem sta je u pitanju, jer mi se desavalo i pre jedno mesec dana, pa kad upadne neki windows update, ono prestane, pa se opet vraca, itd... Sad cu da instaliram hw monitor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
Član od: 2.6.2008.
Zahvalnice: 93
Zahvaljeno 311 puta na 294 poruka
|
![]()
Imaš program WhoCrashed http://www.resplendence.com/whocrashed Instaliraj njega pokreni ga stisni Analayze pa da nam osvetli malo tvoju situaciju.....
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku analayzer na korisnoj poruci: | ||
joca989 (2.4.2016) |
![]() |
#8 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() Jel 100% tacno ovo sto mi pise u njemu? Kaze da je do drajvera... i kad sam cackao po netu, pronaso sam nesto slicno tome... samo sto nisam znao kog drajvera. Mislio sam da je do drajvera za grafiku, pa sam reinstalirao, medjutim, nije pomoglo... Ovaj tvoj program mi kaze da je u pitanju driver za wireless... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
Član od: 2.6.2008.
Zahvalnice: 93
Zahvaljeno 311 puta na 294 poruka
|
![]()
Onda je driver za wireless ili nešto vezano za njega.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
Član od: 9.7.2011.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 8 puta na 8 poruka
|
![]()
stavi na default bios,roll-back driver od wi fi
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Plavi ekran smrti (BSOD) prilikom gasenja racunara | IlijaArh | Kvarovi | 16 | 25.4.2014 17:20 |
Plavi ekran - restartovanje računara | MrDzeri | Kvarovi | 12 | 16.4.2014 18:26 |
Plavi ekran smrti | djoLLo | Kvarovi | 0 | 25.12.2013 20:04 |
Plavi ekran, RunDll32.exe... | wu-gambino | Kvarovi | 3 | 9.10.2012 20:27 |
Plavi ekran | slaven | Kvarovi | 2 | 23.11.2008 21:26 |