![]() |
![]() |
![]() |
#1 | |||
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]()
The Ascent is a solo and up to four-player co-op action-shooter RPG set in a vast cyberpunk world. Mega-corporation The Ascent Group, that owns everyone including yourself, has just collapsed. Can you survive without it? The survival of your district is threatened: rival corporations are trying to force appropriation and crime syndicates are looking to boost their black-market augmentation trade. You must take up arms to stop them from seizing control and embark on a new mission to find out what started it all. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.940
Zahvaljeno 2.134 puta na 1.186 poruka
|
![]()
Prvi put videh ovo, bas deluje da je za mene. Pisem utiske prvom prilikom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]()
I meni deluje dosta zanimljivo iako nisam fan twin-stick pucacina. Pre svega svidja mi se fokus na RPG elementima, augmentaciji, prici i grad koji izgleda zaista vrhuski (a i soundtrack deluje kao da nije za bacanje). Sa nestrpljenjem iscekujem vase utiske el mentore! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 1.285
Zahvaljeno 877 puta na 525 poruka
|
![]()
Necromunda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 16.12.2018.
Zahvalnice: 92
Zahvaljeno 92 puta na 49 poruka
|
![]()
Trenutno igram The Ascent i odusevljen sam izvan svakog ocekivanja. Zadovoljava mi zelju za cyberpunkom samo tako. Dizajn grada je maestralan, pravljen u vise nivoa, gejmplej je ispoliran, a i prica je dobra. The Ascent je napravljen od strane tima od 12 ljudi. Oseca se rad, trud i strast. Ja bih rekao diablo/bladerunner/mass effect blend. Sta ces bolje aman. Ovaj naslov vec ide uz moju gamepass pretplatu, igram ga na xbox series x, jer komp iole kvalitetan u drzavi gde sam ja kosta levi i desni bubreg, mogu samo da sanjam. Ali i na konzoli izgleda divota! Mogu misliti kako tek na vasim kompjuterima ovo izgleda. A i cuo sam da je Ascent bolje igrati sa misem i tastaturom. Probajte obavezno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 5.3.2008.
Zahvalnice: 71
Zahvaljeno 32 puta na 22 poruka
|
![]()
Deluje zanimljivo, planiram da igram, nadam se da ce biti zanimljiv tokom celog trajanja, ne samo pocetno odusevljenje sat, dva.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.379
Zahvaljeno 3.325 puta na 2.299 poruka
|
![]()
Ovo je u gamepass? instaliram asap i javljam utiske.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 3.391 puta na 2.038 poruka
|
![]()
Previše zabagovano za sada, čak i u single playeru a kamoli co-op koji je praktično neigriv.
Kome se ne žuri neka sačeka mesec-dva da ovo prvo ispeglaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 194
Zahvaljeno 456 puta na 294 poruka
|
![]()
Stvarno lepo izgleda i mami, ali ja ne mogu da pogodim vola!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
|
![]()
Moze i sa kuka ili cucanj pa desni klik (visoko) , samo ne desni klik stojeci. Vec sam video na Steam-u lika koji je odustao kao " bug pogadjam samo civile " .Oni veliki sto beze na pocetku verovatno .
Ako slucajno igrac preleti preko kratkog pop-up a zna da ima nekih bagova u igri lako ce da zakljuci da nesto nije OK. To je opet do igre , jer stvori nepoverenje zbog bagova . Ja sam stigao do level 7 i nemam nijedan bug sto ne znaci da ih nema jer ljudi se zale a recenzije kazu nista strasno, ipak treba patch ili dva. Ne igram nista sa kontrolorom ali mislim da je MEDIUM tezina na m&k makar HARD sa analognim stikom , nema sanse da je taj nivo kontrole kao mis i moguce da su bagovi oko aim assist . Ima 3 nivoa aim assist u opcijama ne reacunjajuci OFF . Sa GTX 1650 sve na Ultra sve sem senki u 1080p ispod 50 FPS ne pada, u singlu barem. Morao sam da se dlucim za Cherobilyte prvo jer sam to zapoceo a zaista obe igre , jedna ocekivana druga u stilu iznenadjenja sa protivnicke polovine i toliko zanimljiva da sam morao da odigram bar malo samo da vidim sta je i ono sto je presudilo da od vrlo dobre postane vrlo odlicna je luncher. Igra zaista pocinje tek kad se dobije rocket luncher . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.379
Zahvaljeno 3.325 puta na 2.299 poruka
|
![]()
Probao na konzoli, zanimljiva je igra, atmosfera ubija. Baš deluje kao da su gameplay sistemi lepo ispolirani i jednostavni i sistem upgradeova i levelovanja je prost ali deluje kao da će imati dovoljno dubine da me drži do kraja. Dobio sam jedan crash na dashboard posle tipa sat i po ali generalno radi super.
Ono što mi se ne sviđa je nepotrebno komplikovanje sa kontrolama oko crouch/podizanje oružja mehanike. Ajde da naginje nekom sporijem napucavanju pa da razumem. Ovako - nepotrebno se komplikuje stvar. Trebalo je da vertikalno igra ima autoaim i crouch na LT umesto ovoga što ima sada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Starosedelac
Član od: 26.9.2007.
Zahvalnice: 540
Zahvaljeno 291 puta na 243 poruka
|
![]()
Jel ovo kao Diablo, ali u cyberpunk okruzenju ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
Član od: 16.12.2018.
Zahvalnice: 92
Zahvaljeno 92 puta na 49 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Kekule Mekule
|
![]()
Prebacite temu u RPG podforum bio bi red.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Veteran
|
![]()
Da , dvoumio sam se gde da stavim . U opisu pise akcioni i RPG a rekoh ako je greska bice manja da stavim u akcioni deo jer definitivno je akcioni element neosporan . Ono , sve sto ima neki sistem unapridjivanja danas stavlja RPG tag u opis. Kad se malo odigra igra onda nema sta , ovo je RPG .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 194
Zahvaljeno 456 puta na 294 poruka
|
![]()
Nakon sto sam naucio da cucnem leglo mi kao... pa bas mi je leglo.Dva dana nisam ostavljao igru, a onda sam provalio da moze i coop na jednom kompu pa cu ipak da ostavim sada sa ortakom uz rakiju da prelazim.Ako se ne varam dvojica ne mogu da igraju m+t i gamepad?Nisam uspeo nista drugo osim na dva gamepada iako singleplayer game normalno radi na m+t.Jel neko poodmakao u igri? Koliko moze da se igra u dvoje a da, pritom, drugi igrac i nije neki fan rpg momenta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Veteran
Član od: 2.8.2010.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 86 puta na 66 poruka
|
![]()
Visina pucanja zavisi samo i iskljucivo od toga da li se drzi desni klik misa ili ne. To vazi i za Ferals, i za ljude koji cucnu i za one male zute robote, samo pucajte na njih i ne drzite desni klik. Cucanje sluzi iskljucivo za prolazenje ispod prepreka i za sakrivanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.940
Zahvaljeno 2.134 puta na 1.186 poruka
|
![]()
Evo igre i iz prvog lica