![]() |
![]() |
|
Šta da kupim? Saveti oko kupovine novog ili nadogradnje starog računara |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 3.4.2015.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Da li je bolje posto treba da zamenim monitor uzmem monitor od 22 inca ili da kupim tv..Zanima me koliko je tv praktican kao monitor i da li uopste moze da posluzi toj svrsi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 16.11.2011.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 2.448 puta na 2.073 poruka
|
![]()
Ako bi kupovao tv od 22-26", definitivno idi na monitor. Paneli u tim televizorima su dosta lošiji od monitora. Takođe, monitori imaju manje kašnjenje u odnosu na televizore, tako da je bolja kupovina za fps igre.
S druge strane, ukoliko bi se koristio za filmove i igre sa gamepad-om, 32" 1080p tv bi imao prednosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
Pretezno bih koristio za net i gledanje filmova eventualno ponekad dota 2.Cene monitora su oko 150 evra a solidan tv moze se kupi za nekih 350e ( http://www.kupujemprodajem.com/LED-T...er_id=20401306 ).A da i napomenem da idem na fax a u stanu nema tv pa izgleda da bi bolja opcija bio tv..I da li smart tv radio kao monitor i moze li u isto vreme da radi kao tv i monitor?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
|
![]()
Pa najvise bih koristio za net filmove i ponekad dota 2.Monitor je oko 150e a tv moze se kupi za 350e ( http://www.kupujemprodajem.com/LED-T...er_id=20401306 ) s tim sto idem na fax a u stanu nemam tv pa bi mozda pre tv.I da li smart tv mogu da se koriste kao monitor i da li u usitp vreme mogu da budu i tv i monitor?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Veteran
Član od: 5.3.2007.
Zahvalnice: 115
Zahvaljeno 134 puta na 123 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
|
![]()
Da to sam mislio najverovatnije cu kupiti tv
![]() A ima li neko isusktva sa koriscenjem bezicnih tastature i misa posto koliko ksotaju koliko traje baterija i to.Posto bi bilo super lezati na krevetu jos ako je tv 40 inca super bi bilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
Ja sam izbacio komp. sto iz sobe, sve sa/iz kreveta, mis koristim canyon stealth bezicni,msm da sam ga platio oko 900 din, meni su baterije trajale dobra 5 meseca, ima dugme za gasenje kad se ne koristi da se ne trosi baterija. Kupio sam skoro bezicnu tastaturu + mis Jetion, oko 2200 sam platio cini mi se, stim sto taj jetion mis ne koristim uopste,samo tastaturu, koja eto izdrzava i ona par meseci vec.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Veteran
Član od: 11.5.2006.
Zahvalnice: 84
Zahvaljeno 160 puta na 135 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
Član od: 16.11.2011.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 2.448 puta na 2.073 poruka
|
![]()
Koji je model taj Sharp? Jer generalno televizori imaju veći lag od monitora, pošto im primarna svrha nisu igre pa da jure što brži prikaz/odziv slike i komande. Kod nekih televizora to nije primetno, ali zato dobar deo njih ima i lag od ~40ms pa naviše.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Od igrica sam igrao/presao Starcraft 2 , Warcraft 3. WoW , PES 2015 , Bioshock 1 i Infinite , Resident Evil HD Remastered itd , znaci vecina zanrova, i nikakav lag ili ghosting ili sta vec ne postoji. Ista je prica sa ortakovim Samsungom od 32 inca i full hd,sve radi glatko i lepo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|