![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pokusao sam ovu temu da stavim na mestu gde treba da bude, internet tehnologije ali nije htela da legne u toj temi.
E-mail na Windows XP, problem naravno, no sta ce drugo biti. Malo neozbiljnosti u ozbiljnom problemu. Reinstalirao sam sedmicu i vratio XP. I pojavio se problem da ne mogu nikako da aktiviram staru e-mail adresu. username@open.telekom.rs. Stalno izbacuje da lozinka nije ispravna. Sve kombinacije sam probao, mislim na svoje sifre i nijedna nije ispravna. Konfigurisao bih je u outlook expressu. Molim pomoc, ako neko zna kako ovo da resim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa dva pitanje imam.
1.Da li si zvao tehnicku sluzbu da bi zadrzao staru adresu a promenio sifru, tipa da ti posalju novu sifru na neku random adresu tipa todosxxx@yahoo.com ti prekopiras aktiviras i ende. 2. Da li si pokusao sa nekim alternativnim mail clientom, kao sto je Mozzilin Tunderbird? Posto Outlook oce da pravi probleme zesce sa tim. Ja iskreno ne vidim velik problem mislim da je ovo resivo. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku sale94 na korisnoj poruci: | ||
todos (18.2.2013) |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nisam zvao podršku, obratiću se i njima. Probao sam sa Chrome i prijavljuje isti problem.
Kako bi broj njihove podrške? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sacekaj momenat pa sigurno pise na sajtu il tako nesto, to je telekom right? Pa zar nije 987 standardni broj podrske cini mi se.
Edit nije Todose brojevi su ovi 19771 i 0800 100 100 a mail za podrsku je ovaj info@telekom.rs Izvor |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku sale94 na korisnoj poruci: | ||
todos (18.2.2013) |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zamislite koja fora od ovih iz Telekoma. Ovaj broj 19771 se tarifira i cekanje je omoguceno na mrezi (teku impulsi) dok ovaj drugi 0800-100-100 je besplatan i kad automat kaze da su operateri zauzeti, kaze pozovite kasnije. Bezobraznici.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Facebook chat veliki problem | bojannp | Internet tehnologije | 6 | 10.2.2012 10:47 |
Telekom mail problem | MilanLegenda | Internet usluge | 7 | 28.12.2011 14:53 |
problem sa ATA kontrolerom ili BIOS problem? | technikum | Nosači podataka | 1 | 23.11.2011 12:29 |
Problem - BSOD svaki dan po 2-3 puta | Cursed996 | Kvarovi | 46 | 14.6.2011 8:52 |
Problem (valjda) sa pločom | jonathan | Kvarovi | 21 | 28.2.2011 1:09 |