![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Zdravo svima.
Zanima me jedna stvar, spremam se da kupim PS4, da li je neko imao iskustva sa PS+ i da li ga je moguce aktivirati iz Srbije? Nigde nisam video da je moguce registrovati se kao clan iz Srbije. Kakva su iskustva online gaminga? Sent from my A0001 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 16.11.2011.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 2.448 puta na 2.073 poruka
|
![]()
Nije moguće aktivirati iz Srbije pošto nemamo svoj Store, tako da ti ostaje US/UK/EU. Ja sam lično odabrao US zbog razlike u valuti, gde bude sasvim pristojna ušteda nakon nekoliko kupljenih naslova. Moraćeš da napraviš nalog sa adresom na kojoj "živiš" u inostranstvu i da kupuješ dopune za novčanik preko alternativnih sajtova poput Amazona, Cdkeys-a, G2A itd.
Online u principu radi sasvim ok (lično do sada nijednom nisam imao problema sa njim), ali naravno desi se verovatno da u nekom trenutku ne radi (obično kada se radi održavanje servera ili prosto njegov "pad", ali ništa što traje dugo). |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku mare037 na korisnoj poruci: | ||
nemacx (17.6.2016) |
![]() |
#3 | |
Član
|
![]() Citat:
Sent from my A0001 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Stvar je u tome što praktično Neo nije najavljen, već samo informacija da je u izradi. Još uvek se ne zna okvirna cena i datum izlaska, tako da sve zavisi od tebe koliko si spreman da čekaš.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Veteran
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 283 puta na 191 poruka
|
![]() Citat:
Sto se tice kupovine PS4, ako imas gomilu igara koje bi zeleo probati a nisi strpljiv, zna se sta ti je ciniti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kod Amazona je problem što sada traži potvrdu o adresi boravka (barem tako kažu ovi koji imaju relativno skoro nalog). Ja se za sada krpim preko drugara koji ima baš dugo godina nalog tamo. Takođe može i pcgamesupply.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Član
|
![]() Citat:
Ajde kad smo se vec raspisali, recite mi, aktiviranje pretplate kupovinom preko, recimo, ebaya ili Amazona, je putem koda koji oni dostavljaju? Game.co.UK nudi igre u web formatu, ako sam dobro primetio, i samo njih? Cene su mi smesne poredeci s onima sa ebaya i slicno. Sent from my A0001 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 283 puta na 191 poruka
|
![]()
Da, dobijes kod koji uneses. Svakako cak ti ne treba ni konzola da aktiviras kod, ako vec imas otvoren PS+ nalog. Dovoljno je da se ulogujes na nalog u web browseru na PC-u i da odatle aktiviras kod.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
Član od: 18.2.2011.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 25 puta na 20 poruka
|
![]()
Ne znam za vas ali ja sam danas uneo podatke sa Master Card,adresu nalupetao UK,London itd. prihvatili karticu i kupio igru sa PS-a. Sve preko konzole,naravno. Konkretno DS3 DLC ali to je manje itno sada od poente
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pretplata na SK, uplata preko Pej Pala?!? | srksi | O SK-u uopšte | 3 | 7.9.2015 16:06 |
Fileserve problem - kako se gasi pretplata!? | kovca | Zanimljive Web lokacije | 6 | 24.11.2011 18:07 |
Pretplata (aprililililililililililili....) | GoranSTX | Forum o forumu | 342 | 5.4.2007 0:45 |
Pretplata na SK-u | phoenix[illusion] | Forum o forumu | 1 | 25.2.2007 0:40 |