![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 14.3.2009.
Zahvalnice: 209
Zahvaljeno 276 puta na 179 poruka
|
![]()
Na PC-u je menjana graficka jer se stara(radeon 1600 pro pasivni kuler sa obe strane) pregrevao.
Ploca je MSI K8 Neo (ne znam tacnu seriju zaboravio sam) a nova graficka je WinFast GT520 (Leadtek). E sad problem je sto ne mogu da instaliram drajver za GT520 jer je PC ne vidi uopste(ni u dxdiag,ni Device manager,ni desni klik na desk> properties>setings>advanced). Znaci OS je ne vidi uopste. Medjutim na pocetnom ekranu prilikom dizanja sistema jasno pise WinFast GT 520,dok je u pocetnoj fazi boot-a vidi je ali kad digne sistem ni traga ni glasa. Drajveri (nvidini zvanicni) prijavljuju da nema odgovarujce karte da bi se drajver instalirao ili Leadtek-ov drajver kaze nema Leadtek proizvoda kojem bi se mogao instalirati drajver. E sad sta bi mogao biti problem,da li treba novi BIOS ili novi drajveri za plocu? Jer default drajveri za plocu(sa diska) su iz 2004 koliko mi 'drajver finderi' kazu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Probaj reinstaliraj drajvere za ploču (sa CDa).
Msm da se tu samo nešto zabrljalo oko drajvera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 21.1.2012.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Reinstaliraj drajvere ... ili lepo ceo sistem pa instaliraj drajvere
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Slackware pomoć | Mr.Eco | Slobodni softver | 169 | 13.1.2009 15:09 |
Ne vidi Multisession | JBlitzkrieg | Nosači podataka | 5 | 4.9.2007 17:46 |
Total Commander 7 ne vidi neke foldere... | the 1st one | Aplikativni softver | 10 | 12.5.2007 16:58 |
Koju graficku da kupim ??? | NoViCaAa | ŠDK - Grafika | 11 | 5.1.2007 2:10 |
Ploča ne vidi LAN ! | goowinda | Kvarovi | 8 | 29.6.2006 10:16 |