![]() |
![]() |
|
Programi za mobilne telefone Operativni sistemi i programi za mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 26.6.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Hajde da ovu temu posvetimo n6600 i preporucimo koji su programi najbolji za njega.Ja sam ga tek nedavno dobio i telefon me je odusevio znam da je "zastareo" i da nije nista posebno u odnosu na danasnje novije telefone ali i dalje ga koristi ogroman broj ljudi pa bi bilo dobro da razmenimo iskustva o njemu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Resco Photo Viewer 4.xx
Premocan program za gledanje slika --------------------------------------------------------- ETI camcoder u sprezi sa Smart Moviem super stvar. Preko ETIja slimas video, snima u AVI formatu, Smat Movie pusta te AVI snimke kao i sve ostale AVI u FullScreen-u jos ih rotira za 90 stepeni ----------------------------------------------------------- irRemote Program za menjanje kanala na mnogim poznatim TV markama,HiFi linijama,DVD plejerima... --------------------------------------------------------------- Full Screen Caller Postavis neciju sliku dimenzije 176x208(preko celog ekrana) i kada te taj neko zove program prikazuje njegovu sliku, njegov br. tel ... ---------------------------------------------------------------------- Midtown Madness jedna 3D igra, grafika je kao na PS1 __________________________________________________ _________ Toliko za sad od mene |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
imam nekih 400mb toga...kaži kakvi te programi zanimaju jer ima raznih
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Jel imas neki mocan IR za TV.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.000
Zahvaljeno 401 puta na 248 poruka
|
![]()
FExplorer - besplatni file manager, moze i da kopira fajlove iz inboxa
PicoDrive - emulator Sega mega drive 2 OggPlay - muzicki player (.ogg) Photoacute - slike od 1.3 Mpix na 6600 Ako treba nesto od ovoga kacim fajlove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Aj ako nije problem zakaci Photoacute. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
koja ti je verzija PicoDrivea.Ja imam 0.16
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Cogito ergo Brains
Član od: 16.10.2005.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 42 puta na 26 poruka
|
![]()
Mislim da je glupo preporucivati MP3 i druge audio plejere jer N6600 ima veoma los zvuk (16000 Hz, mono).
E32Frodo (C64 emulator za symbian telefone) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
|
![]()
picodrive imam u verziji 0.1, meni lepo radi (obrnuo sam Sonic 2), steta sto nema zvuka
preporucio bih nabavljanje PDF+ kome treba podrska za .pdf format (knjige, casopisi) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
Član od: 19.9.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
ja imam 6600.Imam dosta dobrih programa pa kome treba neka me obavesti!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Starosedelac
|
![]()
jos jedno zgodno programce/plugin: All in one - pomocu ovoga instalirate Ngage igre na svoj 6600. Radi dosta igara (trenutno igram Requiem of hell i Tomb raider, danas cu probati Pro skatera i Elder scrolls)
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Filmovi koje pamtite... | 6am3 Fana71c | Kompjuteri i film | 261 | 28.4.2016 15:15 |
Koje operativne sisteme koristite? | bobzilla | Operativni sistemi | 271 | 14.11.2008 17:09 |
Koje zvučnike koristite ? | liddhaal | Zvuk na računaru | 141 | 11.4.2008 21:58 |
Transver kontakata sa i u N6600 | curejko | Programi za mobilne telefone | 2 | 8.2.2006 16:42 |
Koje programe koristite za DTP? | NoYes | Grafički softver i radovi | 13 | 11.1.2006 14:44 |