![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 15.11.2008.
Zahvalnice: 2.781
Zahvaljeno 833 puta na 389 poruka
|
![]()
Navodno kineski Blizz menadžer je objavio nekoliko interesantnih informacija vezanih za Blizzardovo poslovanje i ono najbitnije
![]() Ovo je za sada sve u domenu glasina i ne proverenih informacija koje je Blizz naravno već negirao, ali nije na odmet bar okvirno pogledati šta nas možda očekuje. Uživajte: ![]() GameSpot: Blizzard's release schedule leaked? - rumor control Otpušten blizardov generalni menadžer u Kini Objavljeni poverljivi podaci o poslovanju Blizzarda Prema ovome očekuju nas StarCraft 2 ekspanzija i Diablo3 do kraja 2011. godine. Takođe D3 će imati 2 ekspanzije. Ako ste mislili da je WoWu konačno došao kraj sa Kataklizmom, prema ovome izgleda da će se grindovati još dosta - stižu nam još 2 ekspanzije posle Kataklizme. Tu je i WoW film i nova Blizzova igra Titan. Poslednja ispravka: DeCoy (3.12.2010 u 15:19) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 1.285
Zahvaljeno 877 puta na 525 poruka
|
![]()
E to je leak koji mi treba, a ne kojekakvi wikileaks i belosvetske zavere.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A šta je sa Warcraft IV?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.7.2009.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 595 puta na 466 poruka
|
![]()
Q1 2018.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 3.7.2006.
Zahvalnice: 274
Zahvaljeno 134 puta na 64 poruka
|
![]()
Koliko sam se nasmejao kad sam video wow x4 i wow x5, znaci jos minimum 2 ekspanzije posle kataklizme
![]() Iznendaile me i 2 ekspanzije za diablo3 a najvise od svega me kopka sta je Titan, mozda starcraft mmo? Bilo bi glupo posto je datum izdavanja isti kad i x5 wow-a. Verovatno neki potpuno novi naslov. Naravno, ako je ovaj chart uopste tacan, ne verujem da su ovoliko u buducnost isli i detaljno utvrdili datume izlaska. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kod Blizzarda može da se zna detaljno kada šta izlazi na tržište.
Valjda će biti Warcraft IV pre 2013. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
Član od: 7.5.2006.
Zahvalnice: 468
Zahvaljeno 496 puta na 345 poruka
|
![]()
na ovogodisnjem Blizzconu je jasno receno da Cataclysm nije poslednji exp pack. Gledao sam uzivo
Mene zanima sta je Starcraft: Phoenix |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
Član od: 4.6.2010.
Zahvalnice: 357
Zahvaljeno 1.100 puta na 450 poruka
|
![]()
Treba ga spaliti na lomaci.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
Član od: 15.11.2008.
Zahvalnice: 2.781
Zahvaljeno 833 puta na 389 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
Mislim da se Blizzardovci mnogo voze po pitanju sopstvene popularnosti koja polako opada. Sure, SC i Diablo su i dalje aktuelni i tek ce biti, ali WoW je konj koji polako crkava. Ako ne naprave novu skroz igru ili neku kompletnu reviziju postojece, WoW ce propasti u toku sledece godine (kaze Nashtradamus
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni ovaj kalendar uopšte ne znači ništa, od Blizzarda sam jedino igrao Warcraft u starijim verzijama i možda još par starijih igara dok nije postao orjentisan isključivo na WoW, a ove ostale igre iz kalendara većinom nisam igrao niti znam kakve su.
Da je bar "iscurio" Ubisoft ili Valve, ili Rockstar, to bi bilo nešto a ovako... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
Član od: 16.2.2010.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 354 puta na 278 poruka
|
![]()
blizard poceo vec opasno da smara sa tim odlaganjima svojih igara i principima cekajte 1000 godina da vam prodamo solidan proizvod upakovan sa 3 tone hype-a...
drago mi je da je izasao ovaj kalendar ali iskreno nije da imam cemu da se radujem jer vec vidim kako cu da se razocaram u diablo,a wow me najmanje ne zanima.starcraft kampanje ce biti igre za par popodneva zabave... nista pametno od blizarda |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Starosedelac
Član od: 19.8.2007.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 829 puta na 496 poruka
|
![]()
A zašto bi Blizz bio obavezan da uredno izbacuje igre kad god to nekom random smaralu odgovara jer baš nema ništa drugo da ima, da ne komentarišemo da Blizz nikad ne odlaže igre, jednom kad je datum setovan to je to (a ovo nisu zvanične najave).
Hajp ne može da napravi firma, hajp prave igrači koji se pale na igru (opravdano ili ne), tako da ni to ne zavisi od njih, a još jedan nonsens je da u prvoj rečenici kažeš da prave solidne igre, a već u sledećoj napljuješ ih sve, lol (da i ne pričamo kako se već unapred "zna" da to ništa neće da valja). |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]()
Čuj wow film...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.199 puta na 7.163 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Starosedelac
Član od: 16.7.2007.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 676 puta na 365 poruka
|
![]()
Blizzard je i zvanično potvrdio da radi na MMO igri Titan!
Znači - kaledar je genuine, znači - Diablo III za manje od godinu dana ![]() http://www.gamespot.com/news/6285568...es%3Btitle%3B2 Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Haha, Diablo3x1, Diablo3x2, koje su to korporativne ************, opet će da prodaju igru u 3 dela.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Baš kao i StarCraft II
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Starosedelac
Član od: 16.7.2007.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 676 puta na 365 poruka
|
![]()
Ali makar ekspanzije za D III neće koštati po $60. Tj. nadam se da neće. A i svaki Diablo do sada je imao ekspanziju i ne vidim ništa loše u tome.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Electronic Arts kalendar igara 2011 | Goldfinger | O igrama uopšte | 62 | 20.7.2010 15:25 |