![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 23.2.2006.
Lokacija: Tamo gde su kuće od čokolade i prozori od marmelade....
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 301 puta na 171 poruka
|
![]()
Ovako kada kucam desava mi se kao da se ctrl ono zablokira pa izgleda kao da drzim ctrl stalno...I kada otkucam razmak moram da stisnem ctrl da mi ne bi otvarao jos tamo neke bezvezne prozore(link,help,sve sto ima precicu na tastaturi ctrl+neko dugme)....
pomozite mi, ne znam sta vise da radim! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
A da probaš neku drugu tastaturu za početak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Чинио ми се да је у питању технологија за помоћ инвалидима, само не знам како је на Windowsu искључити. Мени се то на Линуксу десило.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.588 puta na 1.856 poruka
|
![]()
opcija za pomoc invalidima se iskljucuje na sledeci nacin :
1. 5x brzo pritisnuti Shift taster 2. U prozoru koji se otvorio kliknuti na Setting 3. Pod karticom Keyboard postoje 3 segmenta u segmentu (StickyKeys) kliknuti na Setting 4. Sve opcije treba da budu odmarkirane To je sto se tice gasenja pomoci invalidima .... @Miloš Moje misljenje je da ova procedura nece resiti Tevin problem ali neka pokusa ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starośeđelac
|
![]()
Prvo ocisti tastaturu,moguce da je svasta upalo izmedju tastera ako si doruckovao nad njom...Ako to ne upali,nove tastature su vise nego jeftine,a taj problem se moze javiti kod nekih prastarih primeraka(mene se to desilo sa nekom iz '93 godine).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 23.2.2006.
Lokacija: Tamo gde su kuće od čokolade i prozori od marmelade....
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 301 puta na 171 poruka
|
![]()
Problem sam resio tako sto sam lupio iz sve snage po njoj(jes da su mi posle oni tockici od onog klizeceg dela ispali iz lezista ali bitno da radi)...
Kako sam dosao do tog "pametnog" resenje(ako si iz vremena pecinskog coveka) naime igrao OBlivion i krene stalno da baca magije i meni pukne film ![]() Hvala svima na savetima! P.S.Kakvo crno doruckovanje!Tu je i rucanje i veceranje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem pri povezivanju sa TV-om | VMedic | Operativni sistemi | 11 | 3.2.2009 23:36 |
Zanimljiv problem Paljenja | risiko | Kvarovi | 7 | 12.2.2007 1:46 |
U cemu je problem??? (boot racunara...) | Dovla84 | Kvarovi | 10 | 31.3.2006 12:14 |
INCREDIMAIL PROBLEM !!! | schmaug | Aplikativni softver | 3 | 2.3.2006 10:23 |
Problem sa XP-om | vladale | Operativni sistemi | 10 | 21.1.2006 22:11 |