![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Posto vidim da su ove teme u kojoj mozete da glasate za svoje favorite igre iste kategorije,veoma aktuelne ,resih da otvorim i ja jednu takvu temu.KOJA JE IGRA OD OVE DVE,PO VAMA,BOLJA???Ja glasam za Psychonauts,jer je grafika daleko bolja,zanimljivija je,zabavnija,prica 100%bolja,zanimljiviji nivoi...MA SVE BRE!!!Vise volim da igram sa Razom koji ima svoj personallity,nego sa likom koji je u jednoj igri naivni,dobrodusni heroj(Rayman 2:The Great Escape),a u sledecoj je kao neka faca podmuklog glasa
![]() Vase misljenje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Starosedelac
Član od: 3.4.2006.
Zahvalnice: 256
Zahvaljeno 53 puta na 38 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|
![]() ![]() ![]() ![]() Otkud poredjenje ciste platforme sa avanturisticko-platformskom igrom? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka
|
![]()
igrao sam samo rayman 3, i to na mobilnom... i, imajuci u vidu da je mobilni, bio sam jako zadovoljan igrom (bilo je to prije nekoliko godina, na sony ericsson t630)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]()
Mene je nesto nerviralo kod Psychonauts-a, tako da sam pre za RAYMAN-a (ali dvojku, posto trojku nisam igrao)! Mada ko sto neko rece, Rayman je platforma, igra za reflekse a ne avantura- igra za udubljivanje u pricu koja je morala da bude jako bolesna kako bi opravdala neke nivoe- kao one glupe uvrnute ulice... Ali je dobra i jedna i druga
![]() Mogu da dodam da sam skoro skinuo N64 igru- Banjo Kazooie... Grafika je losa, ali je igra FENOMENALNA PLATFORMA! Verovatno najbolja! A teska je nekih 20 MB!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |