Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 5.9.2006, 16:41   #1
The Dark Gamer
Član

Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
Question RAYMAN VS.PSYCHONAUTS

Posto vidim da su ove teme u kojoj mozete da glasate za svoje favorite igre iste kategorije,veoma aktuelne ,resih da otvorim i ja jednu takvu temu.KOJA JE IGRA OD OVE DVE,PO VAMA,BOLJA???Ja glasam za Psychonauts,jer je grafika daleko bolja,zanimljivija je,zabavnija,prica 100%bolja,zanimljiviji nivoi...MA SVE BRE!!!Vise volim da igram sa Razom koji ima svoj personallity,nego sa likom koji je u jednoj igri naivni,dobrodusni heroj(Rayman 2:The Great Escape),a u sledecoj je kao neka faca podmuklog glasa (Rayman 3:Hoodlum Havoc).Mada nemam nista protiv Rayman serijala,cak mi je ,pre nego sto sam igrao Psihonaute Rayman serijal mi je bio jedan od omiljenih.

Vase misljenje...
The Dark Gamer je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.9.2006, 17:49   #2
mmn2911
Starosedelac

Član od: 3.4.2006.
Zahvalnice: 256
Zahvaljeno 53 puta na 38 poruka
Određen forumom Re: RAYMAN VS.PSYCHONAUTS

Citat:
The Dark Gamer kaže:
Posto vidim da su ove teme u kojoj mozete da glasate za svoje favorite igre iste kategorije,veoma aktuelne ,resih da otvorim i ja jednu takvu temu.KOJA JE IGRA OD OVE DVE,PO VAMA,BOLJA???Ja glasam za Psychonauts,jer je grafika daleko bolja,zanimljivija je,zabavnija,prica 100%bolja,zanimljiviji nivoi...MA SVE BRE!!!Vise volim da igram sa Razom koji ima svoj personallity,nego sa likom koji je u jednoj igri naivni,dobrodusni heroj(Rayman 2:The Great Escape),a u sledecoj je kao neka faca podmuklog glasa (Rayman 3:Hoodlum Havoc).Mada nemam nista protiv Rayman serijala,cak mi je ,pre nego sto sam igrao Psihonaute Rayman serijal mi je bio jedan od omiljenih.

Vase misljenje...
Meni je Psyhonauts bolji, zbog price prvenstveno, Rayman mi se nesto ne svidja...
mmn2911 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.9.2006, 2:18   #3
Garson
Deo inventara foruma

Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka

Otkud poredjenje ciste platforme sa avanturisticko-platformskom igrom?
Garson je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.9.2006, 2:22   #4
sasha vukelic
Banned

Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka

igrao sam samo rayman 3, i to na mobilnom... i, imajuci u vidu da je mobilni, bio sam jako zadovoljan igrom (bilo je to prije nekoliko godina, na sony ericsson t630)
sasha vukelic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.9.2006, 3:43   #5
polarnimeda
Deo inventara foruma

Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka

Mene je nesto nerviralo kod Psychonauts-a, tako da sam pre za RAYMAN-a (ali dvojku, posto trojku nisam igrao)! Mada ko sto neko rece, Rayman je platforma, igra za reflekse a ne avantura- igra za udubljivanje u pricu koja je morala da bude jako bolesna kako bi opravdala neke nivoe- kao one glupe uvrnute ulice... Ali je dobra i jedna i druga
Mogu da dodam da sam skoro skinuo N64 igru- Banjo Kazooie... Grafika je losa, ali je igra FENOMENALNA PLATFORMA! Verovatno najbolja! A teska je nekih 20 MB!!!
polarnimeda je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.9.2006, 14:40   #6
shin-bojan
Član

Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 76 puta na 48 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku shin-bojan

Citat:
polarnimeda kaže:
Mogu da dodam da sam skoro skinuo N64 igru- Banjo Kazooie... Grafika je losa, ali je igra FENOMENALNA PLATFORMA! Verovatno najbolja! A teska je nekih 20 MB!!!
Ma ima i boljih. Recimo Banjo Tooie,Donkey Kong 64 i Conquer's Bad Fur Day koja je verovatno i najkvalitetnija platforma na N64.
shin-bojan je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 4:26.