Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Komunikacioni uređaji i umrežavanje
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje…

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 23.12.2012, 13:20   #1
Darian
Novi član

Član od: 23.7.2011.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom No internet access

Pozdrav! Imam jedan problem koji me muci vec ceo dan i polako pocinjem da gubim zivce. Naime, kupio sam novi lap top - Asus x55a i posto nemam jos nisam pokrio kucu wireless konekcijom, odlucio sam da povezem zicno lap top sa ruterom. I tu onda nastaje problem: lap top prepozna da je kabl ukljucen, ali kada dodje do procesa identifikacije mreze,tu se zaglavi. Znate ono,kad otvorite Network and Sharing Center pa kad se pojave one tri slicice, e u onoj drugoj je problem. Vidim da pise Identifying network jedno 2-3 minuta i onda napise Unidentifyied network i pojavi se crveni X izmedju druge i trece ikonice, sto znaci da nema Internet konekcije. Znaci nema sta nisam probao, updateovao sam driver, probao sa sva tri tipa mreze(javna,kuca i posao), cak sam pronasao na netu da treba u procesima ugasiti Mcafee,jer on zna da pravi probleme,ali posto je lap top novi i nema nikakvog prateceg softwarea,to nije. Jedino sto jos nisam probao jeste instaliranje ipv6 i ipv4 internet protokola,a to sam nasao da je neki klinac okacio na YT. To nikad nisam radio i ne zelim u to da se upustam pre nego sto se informisem. Molim Vas za pomoc sto pre,hvala unapred!
Darian je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Otključavanje modema??? coukd Komunikacioni uređaji i umrežavanje 2 29.3.2013 0:07
Spor internet Luka Filipovic Kvarovi 10 10.3.2013 13:47
"Otvoreni" Internet u EU u opasnosti donator99 Internet usluge 60 17.9.2009 18:17
Internet Connection Sharing u XP dijego_ Komunikacioni uređaji i umrežavanje 1 23.3.2009 20:09
Internet i wireless mreža, jedan AP, moguće? Lord Komunikacioni uređaji i umrežavanje 1 27.5.2006 23:06

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 19:24.