![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.383
Zahvaljeno 3.326 puta na 2.300 poruka
|
![]()
E, pa konfa iz profila pravi sledeci problem.
OS je XP Sp3 Performance Edition... driveri 190.38 cini mi se (ni 190.52 ne resavaju problem koji sledi).... Naime, obozavam da igram CS (1.6) i tako nakon reinstalacije instaliram sve zive programe i na kraju CS, rekoh da se relaksiram malo. Upalim ga kad ono, on ludi. Prvo mi mis laguje... Setim se-VSync ukljucen...Odem u nV CPanel i ugasim ga...Ukljucim CS spreman za davanje hedova kad ono trcim kao da imam speedhack, pa zakucam na pola sekunde i onda opet sve u krug...Probao sam SVASTA da diram u CP ali ne vredi, dobijem malo poboljsanje ili nikakvo. Na osnovu drugih foruma u pitanju su driveri za graficku. Kada podesim copmatibility mod za win 98 ili sl. radi bedno...Dakle, pomagajte ppl :@ sta da radim? Reinstalirao sam CS, brisao mu registry podesavanja, reinstalirao drivere 1000x, stavljao i starije ali ne pomaze...Need help ![]() ![]() ![]() P.S. Sve ostalo radi savrseno normalno! EDIT: Sad ni CPanel drivera ne radi kako valja ponekad i baguje se zestoko na pojedinim straicama...A ni promena renderera sa OpenGL na D3D ne pomaze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
batali taj mutavi performance edition i instaliraj običan XP SP3, te modovane verzije nikad ne rade kako treba...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.175
Zahvaljeno 5.002 puta na 2.915 poruka
|
![]()
Na XP-u moraš imati AMD Dual Core Optimizer, a takođe u task manageru setuj priority za hl.exe na low.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku voodoo_ na korisnoj poruci: | ||
doctor (19.9.2009) |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Uh i meni se deshavalo isto. Chak su me banovali jednom jer "imam speed hack", al mi je to najmanja briga bila kad nisam mogao normalno da igram. Znachi, potpuno isti simptomi kao kod tebe. Pretpostavljam da je i tebi neki problem sa grafichkom. Kolika je temp GPU-a dok igrash CS?
Poslednja ispravka: jare25 (19.9.2009 u 11:25) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Kako da mrzim nVidiu, kad koristim i Linux?
![]() Ko na linuxu vozi Ati-ja dugo, taj zna šta su muke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Sad cu da vidim AMD DC optimizer... ![]() Jednostavno Valve-a bas boli uvo za igru staru 10 god, i njene probleme sa novim OpenGL driverima i driverima za grafe uopste... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: doctor (19.9.2009 u 16:50) |