![]() |
![]() |
|
Internet tehnologije Komunikatori, pretraživači, servisi i protokoli... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 21.5.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Juce sam se "prikacio" na ADSL servis SezamPro-a.
Sve mi radi ok osim sto mi se na svakih 5-10 minuta na ekranu pojavljuje poruka: http://img169.imageshack.us/img169/5...titled12cc.gif Koristim Mozilla Firefox 1.5.0.4 u cemu je problem? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
To je poruka messenger servisa preko komande NET SEND u Dos Promptu. Pokupio si neki spyware ili slično sr**e, koji ti je poslao tvoju IP adresu nekome (necemu) i sad te zatrpavaju glupostima... Ne idi na net bez antivirusa i firewalla
![]() Za početak skini: Adaware: http://www.download.com/Ad-Aware-SE-...bj=dl&tag=top5 i skeniraj sa njim, i nabavi neki dobar antivirus (preporuka NOD32) i neki firewall... A možeš jednostavno i zaustaviti messenger service preko services.msc |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Neko te spamuje preko Windows Messengera (to nije onaj Messenger za razgovor sa drugarima nego servis za poruke u lokalnoj mreži).
Klikni desnim tasterom na My Computer, izaberi Manage, nadji gde su servisi (Services), nađi onaj koji se zove samo Messenger (ne Windows Messenger niti Microsoft Messenger itd.). Klikni dvaput na to ime i u prozoru koji će se pojaviti isključi taj servis. Trebalo bi da to reši stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
|
![]()
Hvala puno!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
Uradio sam sve i sve je ok, ali pazite sta mi se sada desilo:
Diskonektovao sam se(iz bezbednosnih razloga...) i racunar mi se automatski restartovao! ![]() Pri ponovnom dizanju sistema otvorio sam Mozillu i umesto home stranice koja mi je inace google bila je Mozilla Firefox Start Page! ![]() I racunar me je obavesto da je pronasao critical error! ![]() Zbog cega se ovo desava?! Da nije povezano sa ovim prvim pa sam "navukao" jos nesto?!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Neki antivirusi (kao NOD32) u slucaju da ne mogu ocistiti zarazeni fajl, oni ga obrisu da bi sprecili dalju zarazu. Reinstaliraj Mozillu, a homepage mozes postaviti i sam!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
|
![]()
Ma postavio sam homepage sam, naravno.
Nego sta da uradim da mi se ovo ne desava vise? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Veteran
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 214 puta na 130 poruka
|
![]() Citat:
Pregledaj sistem kako ti ljudi kazu, AdAware-om, ja bih dodao jos i da vidis sa HiJackIt-om, da nemas neki olos na masini i reinstaliraj Firefox. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Service Pack 2 nedođija! | holodoc | Operativni sistemi | 50 | 19.11.2006 17:14 |
MSN Messenger problem | nirre | Operativni sistemi | 6 | 14.9.2006 22:34 |
Agile Messenger 3.68 - Problem? | M@rin | Programi za mobilne telefone | 8 | 19.6.2006 22:54 |
MSN Messenger & AntiVirus softver | Branislav Gavric | Internet tehnologije | 2 | 24.4.2006 19:16 |