Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Šta da kupim? > ŠDK - Foto i audio/video
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

ŠDK - Foto i audio/video Saveti u vezi sa kupovinom fotoaparata, Televizora, MP3 i DVD/DivX plejera...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 10.2.2009, 21:50   #1
Purple
Član

Član od: 29.1.2007.
Zahvalnice: 60
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
Određen forumom Razlike u klasama (digitalci)

Postoje digitalci od 100, 150, 200, 500 evra. Postoje "obicni" kompaktni i DSLR. Postoje profi i amaterski.
Ja profi nisam sigurno, pocetnik jesam definitivno, ali ne zelim da mi slike budu loseg kvaliteta, a posle jednog vremena, kako budem skontavao stvari pocecu da primecujem mane u kvalitetu fotografija. Tako da, iako sam pocetnik ne ide da kupim pocetnicki jer ce ubrzo poceti da me ogranicava.
Sta ja uopste ovo pisem? Verovatno i napamet.
Mene zanima kakva je razlika u klasama, znaci niza, srednja, visoka, oko 100 evra itd.
Sta mi donosi svaka od njih, sta zrtvujem u nizim, sta moze da se ocekuje od svake klase, sta ne moze itd. Da li su upotrebljive slike na nizim klasama, i u cemu su to nize klase lose, prvenstveno mislim na svakodnevnu upotrebu nizih klasa, pa tek onda na umetnost. Itd.
Fino pitanje za neke koji su voljni da objasne pocetnicima neke osnovne stvari o kvalitetu fotografija slikane razlicitim klasama digitalaca.
Purple je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Preblem prilkim kompajliranja g++ om u vezi sa klasama 4th Dimension Programiranje 8 28.1.2009 20:20
Razlike među HDD-ima Aibo Nosači podataka 4 30.9.2008 13:23
Refresh rate razlike izmedju CRT i TFT Aleksandar Grafika 4 16.7.2008 9:13
Ima li razlike? Zoran_KS Osnovne komponente 5 26.3.2008 21:21
Razlike chieftec napajanja? probeat ŠDK - Ostale komponente 2 24.2.2006 20:56

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 8:44.