![]() |
![]() |
|
ŠDK - Prenosni računari Saveti u vezi sa kupovinom PDA, notebook, laptop i ostalih prenosnih računara |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
|
![]()
Da li je realna cena do 33500 koliko ga ceni ComTrade, ili se negde u NS i okolini moze naci jeftinije?
Da li je ovo dobar izbor PDA uredjaja, ili postoji neki u istom cenovnom rangu koji je bolji? Da li su HP PDA pouzdani, kakva su iskustva drugih, da li je mozda ASUS bolji na tom polju? Jako slabo ima pisanija po netu na tu temu, nema feedback-a od korisnika, pa ne mogu da vidim nigde da li se kvari, jel ima nekog da duze vreme ima neki PDA? HP IPAQ 614c http://h10010.www1.hp.com/wwpc/cs/sr...8-3544384.html ComTrade http://www.comtradeshop.com/Pages/Pr...d=RkE5OTJBQQ== Hvala unapred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 1.522 puta na 1.055 poruka
|
![]()
U Novom Sadu može biti samo skuplji, ako ga uopšte ima. Ne sećam se kad sam ovde video nešto povoljno od tih stvari. Što se tiče cene, mislim da je ok - sličan uređaj je nemoguće naći ispod 400€. E sad, da li vredi tih para, to samo ti možeš znati. Meni lično je to puno para; radije bih zadržao svoj stari mobilni (pretpostavljam da već imaš neki) i za te pare kupio subnotebook, recimo MSI Wind. Jeste da ne može da stane u džep, ali po meni ima mnogo bolji odnos prenosivosti/mogućnosti/cene.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
Ima ga u NS, isao sam da vidim tu spravicu uzivo, ima ga u ComTrade prodavnici u TC Dalton. Najvise bih ga uzeo zbog sva 3 u jednom (GSM, GPS, Wi-fi). Puno putujem, po poprilicno nepoznatim mi putevima nase drzave, telefon mi je star 4 godine i raspada se, a i svidja mi se mogucnost da u Dunavskom parku sednem na klupu i uz onaj Telenorov AP procesljam sve sto mi treba na netu. Hvala na odgovoru u svakom slucaju. Brine me jedino sto ne znam koliko su pouzdani PDA uredjaji, i kakva su iskustva drugih, to cekam da cujem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 1.522 puta na 1.055 poruka
|
![]()
Pošto je u pitanju potpuno novi uređaj teško da ćeš čuti nečija iskustva, previše je rano. U prošlosti su imali i pogodaka i promašaja, ali to opet ne mora ništa da znači pošto je u pitanju sasvim novi uređaj, s novim operativnim sistemom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 29.11.2005.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 88 puta na 66 poruka
|
![]()
Ovih 33500 je najniza cena koju sam video.
Sada, da li se isplati, pitanje je. Ja se ne bih zaletao, nego bih sacekao nekih 3-4 meseca, jer je to ipak puno novca za nevidjeno. Pre bih uzeo MSI Wind, jer mislim da mu je spektar upotrebe siri. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Htc tytn(Qtek 9600) VS. HP iPAQ hw6915 | majsta | ŠDK - Prenosni računari | 1 | 30.8.2007 15:21 |
HP iPAQ hw6510 problem.... | FiresnakE | Prenosni računari | 5 | 13.8.2007 8:32 |